Muntatge en primer pla de la reina Sofia seriosa en un vestit morat i Felip VI seriós mirant de banda en vestit gris i camisa blanca

GENT

La decisió que ha pres Felip VI després de conèixer l'estat de salut de la reina Sofia

La reina Sofia està ingressada a la Clínica Ruber de Madrid a causa d'una infecció


La Sofia ha estat ingressada en un hospital madrileny a causa d'una infecció del tracte urinari. Aquesta notícia ha fet saltar totes les alarmes perquè la seva salut sempre ha estat molt forta, de fet a Europa se la coneix com “la reina de ferro”. Felip VI, després de conèixer aquesta informació, ha paralitzat la seva agenda per visitar la seva mare al centre on passarà les pròximes hores.

Fonts properes a la Zarzuela asseguren que la situació està controlada, però Felip VI s'ha preocupat molt per la seva mare. Aquesta és la raó per la qual ha canviat els seus plans per estar-hi un temps. De fet, s'espera que Joan Carles I torni a Espanya i ja hi ha diversos equips de premsa esperant-lo a les portes de l'hospital.

Muntatge de fotos de primer pla de la reina Sofia, amb rostre mig somrient, i de fons, un pla general d'un hospital

La reina Sofia té 85 anys i mai havia tingut cap malaltia d'aquest estil. El 1964 va morir el seu pare a causa d'un càncer d'estómac i aquesta tragèdia la va fer conscienciar de la importància de sotmetre's a revisions periòdiques. La mare de Felip VI ha estat sempre en molt bones mans i és la primera vegada que protagonitza una notícia d'aquestes característiques.

La reina Sofia, tot i que està exercint d'emèrita, té una agenda molt activa i la seva absència es notarà les pròximes setmanes. Quan abandoni la Clínica Ruber estarà un temps en repòs, així que els seus compromisos han quedat paralitzats.

Felip VI decideix visitar la reina Sofia a l'hospital

Felip VI viu amb la reina a la Zarzuela, però no està disposat a esperar més temps. Per això ha organitzat la seva agenda per fer una visita a l'hospital on està ingressada des de dimecres passat. La Zarzuela no vol que circuli cap rumor fals i ha assegurat que l'evolució de Sofia és favorable.

Sofia es troba en observació i tot fa pensar que rebrà la visita dels seus éssers estimats. La infanta Elena i la Victòria Frederica també podrien passar per la Clínica Ruber. Caldrà esperar per veure si coincideixen amb Felip VI o si opten per fer torns per no deixar sola la reina.

Els reis Letizia i Felip a la missa en memòria de Fernando Gómez-Acebo

De moment no se sap quina és la postura de la Letícia. Els responsables de la Zarzuela han guardat silenci sobre això, però no seria estrany que acompanyés al Felip.

L'última vegada que vam veure la reina Sofia va ser al casament de José Luis Martínez-Almeida. Després va ser al funeral de Fernando Gómez-Acebo i aquesta setmana tenia altres actes. Però els ha cancel·lat fins que s'acabi de recuperar de la seva infecció.

➡️ Gent

Més notícies: