Muntatge amb la reina Sofia de fons i una imatge somrient a l'esquerra de la infanta Cristina
GENT

La reina Sofia estarà un temps sense veure la infanta Cristina després de la seva darrera decisió

Després de quatre dies ingressada, la reina Sofia ja n'ha rebut l'alta. Seguirà recuperant-se a Zarzuela

La reina Sofia ja ha rebut l'alta i es continuarà recuperant de la seva infecció urinària a Zarzuela. Aquesta decisió ha fet que estigui sense veure la infanta Cristina durant un temps. La germana de Felip VI no ha viatjat a Espanya per visitar la seva mare a la Clínica Ruber Internacional, on va ingressar dimarts 9 d'abril passat.

La infanta Cristina és directora de l'Àrea Internacional de la Fundació Bancària La Caixa. Els seus compromisos professionals li han impedit desplaçar-se al centre on hi havia la seva mare i ara ja és massa tard. Tot i que la reina Sofia té una agenda molt completa, els metges li han recomanat que faci repòs durant un temps i no podrà viatjar a Ginebra.

Muntatge de la reina Sofia asseguda amb una jaqueta de quadres i la infanta Cristina vestida de blanc

La infanta Cristina se'n va anar d'Espanya arran de la implicació d'Iñaki Urdangarin en el cas Nóos. Viu a Ginebra des del 2013, tot i que fa moltes escapades al nostre país per visitar el seu fill Pau a Barcelona. El problema és que aquesta setmana ha tingut força compromisos i no he trobat cap forat per donar suport a la senyora Sofia a la Clínica Ruber.

S'ha considerat la possibilitat que Sofia fes les maletes per passar una temporada a Ginebra. No hauria estat estrany, ja que Joan Carles I fa el mateix amb certa freqüència per gaudir de la infanta Cristina. No obstant això, Sofia ha optat per fer cas als consells del seu equip mèdic i no abandonarà Zarzuela.

La infanta Cristina té vetada l'entrada a Zarzuela

Cristina de Borbó ha perdut la darrera oportunitat que tenia per veure la seva mare durant el procés mèdic que està seguint. Tot i que les seves relacions amb la Casa Reial han millorat, encara té vetada l'entrada a Zarzuela. Aquesta és la raó per la qual estarà un temps sense veure la Reina Sofia.

La infanta, arran dels problemes que Iñaki Urdangarin va tenir amb la justícia, va trencar amb la família reial. No pot fer res que tingui pes institucional i per això Letizia vol que estigui lluny de Zarzuela.

Imatge de la reina Sofia plorant

Joan Carles I té molta mà a l'hotel Four Seasons de Ginebra. Alessandro Lequio insisteix que els propietaris de l'establiment han dissenyat una habitació exclusivament per a ell. En el seu moment es va considerar la possibilitat que Sofia la fes servir per passar uns dies amb Cristina, però ha decidit canviar de plans.

La intenció de Sofia és reprendre la seva agenda com més aviat millor, per això no vol estar de vacances. Després de sortir de l'hospital ha declarat que està "com a nova" i que es troba perfectament.

➡️ Gent

Més notícies: