Primer pla de la reina Sofia amb rostre seriós durant la inauguració de la FEBA a Madrid el setembre de 2023
GENT

La reina Sofia, ingressada a un hospital de Madrid: què ha passat i com es troba

La mare del rei Felip evoluciona ràpidament i favorablement, però pateix una infecció urinària


La reina Sofia ha estat ingressada a un hospital madrileny a causa d'una infecció urinària. Fonts properes a la Zarzuela asseguren que la situació està controlada i que l'emèrita evoluciona favorablement. Mentrestant haurà de passar un temps a la Clínica Ruber de Madrid, una de les més exclusives de la capital.

La reina Sofia té 86 anys i, aparentment, el seu estat de salut és impecable. Al contrari del que passa amb Joan Carles I, ella ha acaparat nombrosos titulars relacionats amb el bon aspecte. Per això aquesta notícia ha sorprès tant i hi ha tanta expectació per saber com es troba.

Muntatge de Joan Carles I i la reina Sofia seriosos

La Zarzuela no ha trigat a passar a l'acció perquè no circuli cap rumor fals. La reina Sofia, tal com han confirmat testimonis de total solvència, està bé i ja s'està recuperant. Ha anat a l'hospital després de passar una mala nit i li han detectat una infecció al tracte urinari.

Fonts oficials asseguren que evoluciona "ràpidament i favorablement", encara que ha d'estar en observació un temps. La seva última aparició pública es va produir al funeral del seu nebot Fernando Gómez-Acebo. Va coincidir amb Joan Carles I i van arribar pràcticament alhora, cosa que convida a pensar que van passar la nit a la Zarzuela.

Així es troba la reina Sofia després del seu ingrés

Alessandro Lequio assegura que Joan Carles I ha pernoctat a la Zarzuela durant els dies que ha estat a Madrid. Unes imatges que es van filtrar del casament de José Luis Martínez-Almeida, on van estar els reis emèrits, demostren que la relació que mantenen ha millorat.

Muntatge de fotos de primer pla de la reina Sofia, amb rostre mig somrient, i de fons, un pla general d'un hospital

Joan Carles ja ha posat rumb a Ginebra, on s'allotja a un hotel de luxe que li proporciona una habitació exclusivament per a ell. No estava previst que fes cap sortida amb Sofia, encara que aquesta última ha hagut de cancel·lar la seva agenda. Tot i això, el seu estat no és alarmant, ja que els metges han aconseguit contenir la infecció a temps.

Només cal esperar perquè la mare de Felip VI abandoni la Clínica Ruber i torni a instal·lar-se a la Zarzuela. No s'haurà de sotmetre a cap operació. Únicament està rebent un tractament antibiòtic, ja que no necessita res més.

➡️ Gent

Més notícies: