Muntatge d'Ana María Aldón amb una captura besant la seva parella Eladio i una altra amb Ortega Cano
GENT

Ana María Aldón demostra amb Eladio el que sempre va esperar de José Ortega Cano

Ana María Aldón ha entrat a 'GH Dúo' i ha declarat el seu amor per Eladio als quatre vents. Una cosa que mai va fer amb la seva anterior parella, José Ortega Cano

Ana María Aldón acaba d'entrar a GH Dúo amb magnificència, i és que s'ha emportat una gran sorpresa tot just trepitjar la casa de Guadalix.

Sense esperar-ho, el seu xicot Eladio entrava en escena per donar-li una gran sorpresa, apareixent amb un enorme ram de flors. En veure'l, Ana María es mostrava molt emocionada, i no deixava de besar i abraçar el seu xicot en cap moment.

Captura d'Ana María Aldón molt emocionada a 'GH Duo'
Ana María Aldón, feliç i il·lusionada amb Eladio | Mediaset

I és que Aldón ha deixat ben clar que està molt enamorada i travessa un dels millors moments de la seva vida.

“Vinc a donar-te tot el meu suport. No t'ho imaginaves, no? Vinc a donar-te el meu suport perquè t'ho mereixes. Ets una supermare i una superdona”, li deia Eladio.

"Aquest no és el meu món. Que es diverteixi, s'ho passi bé, s'ho mereix, però jo no valc per això", aclaria respecte a la seva possible entrada al reality.

Ana María Aldón i Eladio fent-se un petó a la boca en directe a 'GH Duo' 2024
Ana María Aldón crida el seu amor per Eladio als quatre vents | Mediaset

Mentre que Ana María Aldón, completament fosa, arribava a demanar fins i tot una hora sense càmeres per poder estar tots sols.

Sens dubte, una actitud molt diferent de la que ens arribava a mostrar la col·laboradora durant el seu matrimoni amb José Ortega Cano.

La veritat és que amb el torero mai no li vam veure aquests rampells d'amor, i menys de manera pública. Encara que, això sí, Ortega Cano també aprofitava per sorprendre-la en alguna ocasió, com durant la seva primera desfilada a la Sálvame Fashion Week.

Ana María Aldón es fon d'amor amb Eladio

Tot i això, en aquell moment la reacció d'Ana María Aldón va ser força freda i no va tenir res a veure amb la que acaba de mostrar amb la seva actual parella.

"Què faig jo aquí amb com n'és de meravellosa la meva vida fora?", es plantejava la col·laboradora. "Soc una persona molt afortunada".

"Tinc una persona al meu costat que és el meu complement perfecte. Com em cuida... És una gran persona", definia a l'Eladio.

Captura d'Ana María Aldón i Ortega cano en un programa de Telecinco
Ana María Aldón ja ha deixat enrere la seva història amb Ortega Cano | Mediaset

Mentre que, per la seva banda, José Ortega Cano també tornava a fer de les seves aquesta mateixa setmana. I és que el torero deixava molt clar durant la seva intervenció a Y ahora Sonsoles que estava obert a l'amor i té ganes de tornar a il·lusionar-se amb algú.

Amb 70 anys acabats de fer, Ortega Cano assegura que té "ganes de viure, d'estar alegre, d'estar pletòric d'ànim i de treballar". "Jo em sento jove i fort i tots em diuen que estic molt jove i guapo", assenyalava molt animat.

Així mateix, deixava caure que "l'amor és vida i una cosa necessària", en una indirecta clara a la reportera que li estava fent l'entrevista. Unes declaracions que no passaven desapercebudes.