Muntatge de Rocío Carrasco i Cayetano Rivera amb Julian Contreras
GENT

Cayetano Rivera i Rocío Carrasco tenen el mateix problema, segons Julián Contreras

Segons ha revelat Julián a 'Lecturas', Cayetano Rivera i la filla de 'La más grande' tenen alguna cosa en comú: la relació que mantenen amb els seus germans

Cayetano Rivera té molt més en comú amb Rocío Carrasco del que pensàvem. O això mateix ha deixat entreveure Julián Contreras en la seva última entrevista per a Lecturas. Segons ha revelat el televisiu, tant el torero com l'empresària compartirien el mateix problema familiar: no es parlen amb els seus germans respectius.

El 15 de desembre passat, Fran Rivera es va asseure per primera vegada en un plató de televisió per parlar sobre diversos aspectes de la seva vida. I per a l'ocasió va escollir ¡De Viernes!, el nou programa de Telecinco.

Captura de Fran Rivera com a convidat de De Divendres a Telecincoo
Fran parla a '¡De Viernes!' de la relació que manté amb els seus germans | Mediaset

Aquell dia, el convidat no va tenir objeccions a l'hora de parlar sobre la delicada relació que manté amb els germans. "Amb Julián i Kiko no parlo, ja u es cansa d'intentar-ho i intentar-ho", ha assegurat, deixant clar que amb Cayetano Rivera manté "una altra relació":

"De vegades m'emporto millor, altres pitjor, però ho tirem endavant. Volem que els cosins es vegin i tenim més coses en comú. No som Caín i Abel, però tampoc els germans Marx[…]. La meva família són la meva dona, els meus fills i els meus amics".

Unes declaracions que només una setmana després Fran Rivera va tornar a confirmar. A més, aquella nit, el germà gran de Cayetano Rivera no va tenir objeccions a pronunciar-se sobre la complexa relació que manté amb Julián Contreras.

Muntatge de Rocío Carrasco i Cayetano Rivera amb exclamació
Cayetano Rivera i Rocío Carrasco tenen el mateix problema familiar | RTVE, E-Noticies

Unes paraules que, com calia esperar, no li van semblar gens bé al fill petit de Carmina Ordóñez. Tant és així que aquest dimecres, 3 de gener, la revista Lecturas ha publicat la darrera entrevista del televisiu.

En aquesta, Julián Contreras no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'esclatar durament contra el seu germà gran. Moment en què ha deixat al descobert el problema familiar que comparteixen Cayetano Rivera i Rocío Carrasco: cap no es parla amb els seus germans.

Cayetano Rivera comparteix amb Rocío Carrasco el mateix problema: Segons Julián, cap no es parla amb els seus germans

Cayetano Rivera sempre s'ha negat a parlar públicament sobre la vertadera relació que manté amb Fran Rivera. No obstant això, i després de les declaracions del seu germà gran, Julián Contreras ha decidit explicar tota la veritat sobre aquest secret familiar.

Fa uns dies, l'exparella d'Eva González va reaparèixer durant el concert de Manuel Turizo a Madrid. Moment en què el torero es va pronunciar sobre això:

"Jo tinc la millor relació que puc tenir amb cadascun. Hi ha vegades que uns ens emportem millor, discutim, no discutim. El que és normal en totes les famílies", va assegurar Cayetano Rivera davant els mitjans de comunicació.

Julián Contreras caminant pel carrer amb la cara preocupada
Julián Contreras deixar al descobert un dels secrets més ben guardats de Cayetano Rivera | Europa Press

I encara que sempre havia assegurat que la seva relació amb Fran Rivera era bona, aquell dia va deixar entreveure que el seu vincle fraternal no estaria passant per un dels seus millors moments.

Però aquest dimecres, i després de veure l'última entrevista de Francisco a ¡De Viernes!, Julián ha trencat el seu silenci a Lecturas per Revelar el secret més ben guardat de Cayetano Rivera.

Segons ha confirmat el televisiu, Cayetano Rivera no es parla amb Fran. Una situació molt similar a la que viu actualment Rocío Carrasco amb els seus dos germans. A més de deixar al descobert aquest conflicte familiar, el fill de Carmina ha dedicat unes dures paraules al seu germà gran:

Cayetano Rivera amb americana i Fran Rivera amb jaqueta seriosos
Julián Contreras assegura que entre Fran i Cayetano Rivera no hi ha relació | GTRES

“Francisco s'ha revelat com un home superb que manca completament d'autocrítica. Se m'ha presentat com un home molt classista i esclau d'un masclisme totalment anacrònic. És una persona molt covard”.

Per la seva banda, Francisco també s'ha pronunciat sobre la relació que hi ha actualment entre ell i Cayetano Rivera. Unes declaracions que es van produir el 22 de desembre passat, al plató de ¡De Viernes!.

"Amb Cayetano he parlat per desitjar-nos bon Nadal.[…]Tinc una altra relació, algunes vegades ens barallem, unes altres vegades estem millor, però em truca i li truco. Tenim més coses en comú".