Muntatge d'un primer pla de Julián Contreras somrient i Rocío Carrasco seria mirant de banda
GENT

Julián Contreras fa el mateix que Rocío Carrasco va fer amb Rocío Jurado

Julián Contreras pren el mateix camí que va agafar fa anys Rocío Carrasco: ha parlat de la seva mare a la televisió

Julián Contreras ha fet el mateix que fa Rocío Carrasco fent amb Rocío Jurado durant aquests anys: parlar de la seva mare. I prova d'això són les últimes declaracions que ha aconseguit Vegem i que ha emès durant el seu darrer programa.

Des que Fran Rivera va decidir trencar el seu silenci al plató de De Viernes! , s'ha desfermat la guerra entre el torero i el seu germà. I tot arran de les dures declaracions que va fer sobre la relació amb el fill petit de Carmina Ordóñez.

Després d'assegurar que avui no manté cap mena de contacte amb Julián Contreras, el marit de Lourdes Montes va ser molt contundent amb el seu germà petit:

"Respecto que vagi a programes de televisió per portar diners a casa, però sempre parlant malament de mi... Julián em fa molta pena, en el fons sap que no donaré informacions sobre xifres, però l'he ajudat molt econòmicament".

Captura de Fran Rivera com a convidat de De Divendres a Telecincoo
Fran no va tenir objeccions a parlar sobre la relació que manté amb Julián Contreras | Mediaset

A més, Fran ha assegurat que Julián Contreras és "un oncle molt vàlid", però té un "problema molt gros: és que ell té cura del seu pare i no al revés". "És un oncle molt bo, però ha pres decisions molt dolentes", va afegir tot seguit.

Com era d'esperar, aquestes paraules no van asseure gens bé al jove, que no va trigar a respondre al torero a través de Lectures : "És una persona covard".

Muntatge amb Julián Contreras somrient amb una jaqueta negra i Rocío Carrasco amb els cabells curts i una americana blanca i negra
Molts han comparat les actituds de Julián Contreras i Rocío Carrasco | e-noticies.cat, GTRES

Aquest 5 de gener, Julián Contreras s'asseurà al plató de ¡De Viernes! per tornar a parlar de la seva enemistat amb Fran Rivera. Tot i això, hores abans, Vamos a ver ha emès les primeres declaracions de Julián Contreras abans d'acudir a aquest programa.

Moment que ha aprofitat per fer el mateix que fa Rocío Carrasco durant aquests últims anys: parlar públicament de la seva mare . Durant la xerrada amb aquest matinal, el televisiu ha revelat quina va ser l'última conversa que va mantenir amb de Carmina Ordóñez .

Julián Contreras fa el mateix que Rocío Carrasco: revela una dada fins ara desconeguda de la seva mare

Abans de seure a ¡De Viernes! , Julián Contreras no ha tingut cap problema a atendre telefònicament el programa Vamos a ver . Durant aquesta conversa, el televisiu ha volgut compartir què és el que veritablement pensa del seu germà Fran :

"És un masclista de llibre, totalment anacrònic i és un ignorant absolut". A més, el jove no ha tingut objeccions a llançar a l'aire una dura advertència. "Si volen veure cremar el món, que em donin un llumí, però que em donin el llumí".

Julián Contreras caminant pel carrer amb la cara preocupada
Julián Contreras parla de la seva mare abans d'asseure's al plató de '¡De Viernes!' | Europa Press

D'altra banda, Julián Contreras també ha volgut comparar les vides tan diferents que han tingut ell i els seus dos germans grans. Després que el torero assegurés que ho ha passat molt malament, l'entrevistat ha estat molt clar sobre això.

"El meu germà no sap què és patir, jo he passat gana.[…]Jo he tingut una època a la meva vida que per menjar obria l'aixeta…". I ha estat en aquest moment quan no ha tingut objeccions a l'hora de parlar de Carmina.

"L'última conversa que vaig tenir amb la meva mare va ser una discussió a crits", ha sentenciat Julián Contreras. Unes declaracions que ampliarà aquesta nit durant la seva intervenció al programa presentat per Beatriz Archidona i Santi Acosta.