Muntatge amb un primer pla d'Ángela Porteroa somrient, Fran Rivera amb una americana grisa i Julián Contreras amb una jaqueta negra
GENT

Ángela Portero parla en exclusiva sobre la guerra de Julián Contreras i Fran Rivera

Entre altres coses, Ángela Portero ens ha revelat a 'E-Notícies' què és el que pensa ella sobre la possible reconciliació entre aquests dos germans

A E-Notícies hem tingut l'oportunitat de parlar amb Ángela Portero sobre un dels temes de més actualitat: el conflicte entre Julián Contreras i Fran Rivera. Gràcies a la seva estreta relació amb Carmina Ordóñez, aquesta coneguda periodista s'ha convertit en una de les persones que més informació en coneix.

El passat 5 de gener, després de la seva entrevista a Lecturas, el fill petit de la socialité es va asseure a ¡De Viernes! per respondre una vegada més al seu germà gran. Durant aquesta intervenció, el convidat va fer una sèrie d'acusacions relacionades amb el torero.

Entre altres coses, Julián va arribar a assegurar que Fran no es va voler fer "càrrec de la malaltia de la seva mare". A més, no va tenir objeccions a tornar a carregar durament contra el seu germà. Unes declaracions que la mateixa Ángela Portero no va trigar a rebatre.

Captura de Julián Contreras com a convidat de De Divendres a Telecinco
Julián torna a atacar el seu germà gran en un plató de televisió | Mediaset

Tot i això, hores més tard, Contreras ha assegurat davant les càmeres d'Europa Press que les portes de casa seva estan "obertes" cap a una possible reconciliació entre ells. Tota una declaració d'intencions que el més gran dels Rivera no ha trigat a rebutjar.

Ara, i amb tot aquest tema de plena actualitat, des d'E-Notícies ens hem posat en contacte amb Ángela Portero per conèixer-ne l'opinió. Tot i que treballa per a programes de Telecinco com Así es la vida o ¡De Viernes!, aquesta coneguda periodista no ha tingut cap problema a atendre'ns telefònicament.

Primer pla d'Ángela Portero mirant a càmera somrient
Ángela Portero parla amb 'E-Notícies' sobre alguns temes d'aquesta guerra familiar | Mediaset

Durant aquesta conversa, la gran amiga de Carmina Ordóñez no ha tingut objeccions a compartir amb nosaltres la seva opinió sobre la possible reconciliació d'aquests dos germans.

Ángela Portero ens explica què pensa ella sobre la possible reconciliació de Julián i Fran

Ángela Portero coneix perfectament tots els membres d'aquest mediàtic clan. Per això, des d'E-Notícies hem volgut saber quina és la seva opinió sobre l'apropament inesperat que ha iniciat Julián cap al seu germà Fran:

"Jo el que faran no ho sé, són germans al final. Francisco ha dit que li sembla una mica incoherent que ell cregui que és possible una reconciliació després del que ha dit".

Tot i això, i malgrat assegurar-nos que no té ni idea del que passarà, Ángela Portero no ha tingut cap problema a compartir amb nosaltres la seva opinió personal. "Són germans i m'imagino que en algun moment es tornaran a acostar, però no et puc dir més".

Ángela Portero es pronuncia sobre les mentides i veritats de Julián: "Quan es falta a la veritat, ho rebato"

A més, i malgrat la seva topada amb Julián a ¡De Viernes!, aquesta famosa comunicadora no ha tingut objeccions a parlar sobre aquest conflicte familiar. Tal com ja va assegurar al plató d'aquest programa, hi ha coses en què Contreras ha faltat a la veritat.

"Dir que el seu germà és un pesseter quan és la persona que sempre ha estat quan hi ha hagut un problema econòmic en aquesta família... Com en altres coses li puc donar la raó, en això no", ens ha confirmat.

Muntatge de primer pla amb Fran Rivera i el seu germà Julián Contreras
Ángela Portero ens explica algunes de les mentides i veritats que ha explicat Julián sobre el seu germà Fran | e-noticies.cat, GTRES, Cordon Press

Tot i això, Ángela Portero també ens ha deixat clar que el fill petit de Carmen ha dit la veritat en altres aspectes. Durant la seva entrevista, Julián va assegurar que la relació de Fran amb la seva mare "era molt distant".

Unes declaracions que ens ha confirmat la periodista: “És veritat que, en aquell moment, Francisco i Carmen estaven una mica distanciats”. A més, també ens ha confirmat que el jove "va haver de viure situacions difícils que a ningú no li agradaria que visquessin cap dels seus fills".

Tal com ens ha assegurat Ángela Portero, “en aquest tipus de temes li puc donar la raó”. Però que Julián "digui que no porta picant els seus germans o guanyant diners a costa de la seva família" no ho pot consentir:

"Crec que als seus germans no els sembla malament que Julián es busqui la vida a la tele, però que sigui tan injust amb ells és el que els molesta".

Ángela Portero es pronuncia sobre el seu conflicte amb Julián Contreras: "Vaig parlar amb ell en una publicitat"

Durant el darrer programa de ¡De Viernes!, Ángela Portero i Julián Contreras van protagonitzar un dels moments més tensos de la nit. Després de sentir-se atacat per aquesta professional, el fill de Carmina no va dubtar a carregar contra ella:

"Jo avui acabo aquí radicalment amb tu, el fanatisme que tens... Deixa'm parlar!". Un atac al qual la periodista no va trigar a respondre: "No soc cap fanàtica! Ni em diguis fanàtica ni em perdis el respecte!".

Muntatge d'Ángela Portero mirant de banda amb un jersei vermell i Julián Contreras al carrer
Ángela Portero ens explica si ha parlat amb Julián després del seu desacord a la televisió | e-noticies.cat, Mediaset

Ara, i després de pronunciar-se a través de les seves xarxes, Ángela Portero ens ha revelat si ha tingut l'oportunitat o no de parlar amb ell: "No, no he parlat amb ell. Vaig parlar amb ell al programa i en una publicitat li vaig dir que en allò que no digués la veritat ho rebatria".

"Em van molestar coses, però bé, suposo que a ell també li van molestar d'altres. Em fa pena perquè és el fill de Carmen, però tampoc puc permetre que menteixi deliberadament en certs aspectes només per atacar el seu germà".