Muntatge de fotos de primer pla de la infanta Cristina amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Johanna Zott també amb rostre seriós

GENT

Johanna Zott trenca el seu pacte amb la infanta Cristina i comencen els conflictes

La relació entre Johanna Zott i la infanta Cristina no està passant per un dels seus millors moments

Johanna Zott i la infanta Cristina estan cada cop més distanciades i tot arran del pacte a què van arribar en el passat, el qual la jove acaba de trencar. De fet, ja han sorgit els primers conflictes entre elles.

Fa gairebé un any que Pablo Urdangarin va començar la seva relació sentimental amb la seva parella actual. Des de llavors, l'exduquesa de Palma ha mantingut una relació molt bona amb la seva nora.

La infanta Cristina va ser molt bé acollida per la família de Johanna Zott. A més, la filla d'emèrit estava molt agraïda amb ells per donar suport al seu fill mentre ella era a Ginebra.

Però les coses entre aquestes dues famílies van començar a capgirar-se després de la darrera decisió que han pres els joves. Al setembre, la xicota de Pablo es va mudar a Múnic per cursar-hi el seu darrer any de Medicina amb una beca Erasmus.

La infanta Cristina, Johanna Zott i Irene Urdangarin envoltades de gent en una grada
Johanna Zott i la infanta Cristina sempre han tingut bona relació | Europa Press

Un distanciament que el fill de la infanta no està portant gens bé. Segons ha pogut saber Mujer Hoy, el jugador d'handbol està tenint dificultats per adaptar-se a aquesta nova situació.

Motiu pel qual Pablo Urdangarin ha viatjat diverses ocasions per veure Johanna Zott, i així ha desatès algunes de les seves responsabilitats. Una decisió que ha aconseguit molestar la infanta Cristina.

No obstant això, mare i fill van arribar a un acord important: no trencaria la seva relació, però a canvi estaria molt centrat en els seus estudis. A més, la infanta també va arribar a un acord més, però aquesta vegada amb la nora.

Muntatge en primer pla de Pablo Urdangarin somrient i Johanna Zott somrient amb una gorra
Johanna Zott i Pablo Urdangarin fan grans esforços per veure's | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

La filla de l'emèrit va demanar a Johanna Zott que fos discreta perquè tots aquests conflictes familiars no veiessin la llum. Però ara, aquest pacte entre ells s'ha trencat i n'és una prova l'última decisió que ha pres Pablo Urdangarin.

Johanna Zott trenca el seu pacte amb la infanta Cristina: ja no vol continuar dissimulant

En un principi, semblava que la relació entre Johanna Zott i infanta Cristina era immillorable. Però la veritat és que hi ha tensions entre elles, i tot arran de l'última decisió personal que ha pres Pablo Urdangarin.

Una de les condicions que els va posar la infanta per continuar endavant amb la seva relació va ser que el seu fill no desatengués les seves obligacions. Però des que la jove està fora d'Espanya estudiant, més d'una vegada, l'esportista ha deixat de banda els seus compromisos per anar a visitar-la.

Primer pla de Pablo Urdangarin posant en un esdeveniment d'handbol
Pablo Urdangarin vol canviar el seu pla d'estudis | GTRES

Ara bé, la gota que ha acabat de vessar el vas ha estat el canvi inesperat que ha adoptat el xicot de Johanna Zott. Tal com ha assegurat Alexia Rivas a Vamos a Ver, l'esportista ha optat per canviar el seu pla d'estudis.

“Pablo Urdangarin es planteja una cosa que a la infanta Cristina la molesta moltíssim. I és que deixarà la universitat presencial per fer-la en línia perquè no la pot compaginar bé amb l'esport”, va destacar.

Una decisió que també ha pres pensant en la relació amb Johanna Zott. Gràcies a la flexibilitat que ofereix la universitat en línia, tots dos podrien passar més temps junts. Cosa que, segons El Nacional, els pares no veuen amb bons ulls.

Primer pla de la infanta Cristina seria amb els cabells recollits arribant a un hotel de Ginebra
La infanta Cristina està molt molesta amb Johanna i amb el seu fill després de trencar el seu pacte | Europa Press

Una altra de les polèmiques que han aconseguit avivar més el conflicte entre aquestes dues famílies ha estat la postura que han adoptat els pares de la noia amb Pablo Urdangarin. Segons aquest mitjà, la decisió que va prendre la noia de marxar a l'estranger no va ser fortuïta.

Tal com han assegurat, els pares de Johanna Zott sempre han donat molta importància als estudis de les seves filles. Per això, quan la nora de Cristina va començar a desatendre les seves obligacions, van decidir buscar una solució com més aviat millor.

Tots dos consideren que l'exjugador d'handbol és una distracció per a la seva filla. Per això, haurien demanat a Johanna que se centrés en els estudis.

Una situació que no ha semblat gens bé a la infanta Cristina. La filla de rei emèrit considera que “han menyspreat” Pablo i “els sentiments que té” per la seva actual parella.

A més, els Zott sempre han estat una família molt discreta. Per això, no veuen amb bons ulls que tothom parli de la seva filla a conseqüència de la seva relació sentimental.