Muntatge de fotos d'Iñaki Urdangarin, amb rostre mig somrient, i el seu fill, Pablo Urdangarin després de finalitzar un partit d'handbol

Iñaki Urdangarin, acusat d'estar darrere de l'última cosa que ha fet el seu fill Pablo

Iñaki Urdangarin podria haver influït en una de les últimes decisions que ha pres el seu fill

Iñaki Urdangarin podria estar darrere de l'últim i polèmic gest que ha tingut el seu fill, Pablo Urdangarin, amb la família reial. I és que, segons ha publicat Elnacional.cat, l'exduc de Palma li hauria demanat que no acudís al 18è aniversari de la seva cosina Leonor.

Ja ha passat una setmana des que la princesa d'Astúries va jurar la Constitució després de la seva majoria d'edat. Tanmateix, tothom continua parlant d'aquest moment tan esperat per la monarquia del nostre país.

Tant és així que, els dies posteriors, no han deixat de sortir a la llum noves polèmiques relacionades amb diversos membres de la família reial. I prova d'això és la darrera informació que s'ha publicat sobre la sonada absència de Pablo a l'aniversari de Leonor.

Muntatge amb Pablo Urdangarin amb l'equipació del seu equip i la princesa Leonor somrient
Pablo Urdangarin no va anar a l'aniversari de la seva cosina | e-noticies.cat, Europa Press

Segons s'havia informat fins ara, el fill d'Iñaki Urdangarin va decidir no acudir a aquesta celebració familiar important per motius personals. L'esportista va optar per passar uns dies a Munic amb Johanna Zott.

Des del mes de setembre passat, l'actual parella de Pablo es troba instal·lada a aquesta ciutat alemanya estudiant amb una beca Erasmus. Motiu pel qual el jove va decidir no assistir amb la seva mare i els seus germans a la festa de la princesa d'Astúries.

Ara, una setmana després d'haver celebrat la majoria d'edat de Leonor, el mitjà de comunicació esmentat ha publicat una nova informació sobre això. Segons han assegurat, Iñaki Urdangarin és la persona que estaria darrere de l'última decisió del seu fill en relació amb aquest tema.

Iñaki Urdangarin podria estar darrere de l'absència del seu fill Pablo a l'aniversari de la seva cosina

No hi ha cap dubte que el divorci d'Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó està sent un malson. Malgrat que ha passat més d'un any del seu distanciament físic, encara no han signat la documentació pertinent per separar les seves vides.

Estava previst que, amb la majoria d'edat de la seva filla Irene, es produís el divorci tan comentat dels exducs de Palma, però res més lluny de la realitat. Els últims mesos, han sortit a la llum les noves exigències econòmiques de l'exesportista, cosa que ha provocat un retard en les dates.

Ara, i amb aquest tema encara sense resoldre, Elnacional.cat ha tret la darrera i polèmica estratègia que podria haver dut a terme Iñaki Urdangarin els últims dies.

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019
Iñaki Urdangarin hauria demanat al seu fill Pablo que no acudís a aquesta reunió familiar important | Europa Press

Segons ha publicat aquest mitjà, l'exjugador d'handbol manté una relació molt bona amb els seus quatre fills. Situació que hauria aprofitat per "desestabilitzar Felip i Letícia".

Tant és així que, tal com s'ha anunciat, Iñaki Urdangarin hauria demanat al seu fill Pablo que no acudís al 18è aniversari de l'hereva al tron espanyol. I encara que al principi el jove s'hi va negar, tot apunta que finalment va acabar cedint davant la petició del seu pare.

Malgrat no ser una actitud molt comuna en ell, Pablo va marxar uns dies a Munic al costat de Johanna Zott. Dates que van coincidir amb la jura de la Constitució de la princesa Leonor.

La princesa Leonor, juntament amb la reina Letizia i el rei Felip VI donant la mà a expresidents del govern
L'aniversari de la princesa va estar marcat per diverses absències | GTRES

Una altra de les absències més sonades va ser la de Victòria Federica. Tal com es va confirmar al seu moment, la influencer també tenia programat un viatge amb amics, que no va poder cancel·lar.

Els que no es van perdre aquesta celebració familiar per res al món van ser els fills d'Iñaki Urdangarin, Irene i Miguel. Els quals, després de la festa a El Pardo, se'n van anar junts a una coneguda discoteca de la capital per celebrar Halloween amb uns amics.