Muntatge de la infanta Cristina rient i Johanna Zott i Pablo Urdangarin parlant durant un partit
GENT

Pablo Urdangarin i Johanna Zott aconsegueixen fer feliç la infanta en plena tempesta

La mare de Pablo Urdangarin ha reaparegut molt contenta a la recta final del seu divorci amb Iñaki Urdangarin

Pablo Urdangarin i la seva xicota han aconseguit el que semblava impossible: fer feliç la infanta Cristina en un dels moments més complicats de tota la seva vida. I prova d'això són les darreres imatges que han publicat mitjans com ¡Hola!. Hi podem veure la filla de l'emèrit molt unida a la família de Johanna Zott a la recta final del seu divorci.

Tot apunta que el malson de la germana de Felip VI està arribant al final. Tal com ha transcendit els últims dies, els exducs de Palma estan a punt de separar les seves vides per sempre després de gairebé dos anys de negociacions i disputes.

Durant aquest temps, els pares de Pablo Urdangarin han estat immersos en una dolorosa guerra que ha acabat afectant els quatre fills del matrimoni. Però, sens dubte, qui pitjor ho ha passat ha estat la mateixa Cristina.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
Els pares de Pablo Urdangarin són a un pas de posar fi al seu matrimoni | e-noticies.cat

Segons va publicar En Blau fa uns dies, la filla de l'emèrit estaria passant per un dels seus pitjors moments. Tant és així que, segons sembla, li hauria costat superar la infidelitat del seu marit i la posterior ruptura.

Tanmateix, tot apunta que aquesta delicada situació ja forma part del passat. I prova d'això són les darreres imatges que ha publicat la revista de la salutació. S'hi pot veure la infanta Cristina en una actitud molt còmplice amb la mare de Johanna Zott durant un dels partits de Pablo Urdangarin.

Una unió entre famílies que, sens dubte, està ajudant molt l'exduquesa de Palma a suportar l'última etapa del seu complex divorci amb Iñaki Urdangarin.

Pablo Urdangarin fa somriure a la seva mare: la infanta Cristina cada cop està més unida a la família de Johanna Zott

La relació entre Pablo Urdangarin i Johanna Zott no pot anar millor. I n'és una prova la forta unió que existeix també entre les seves famílies. Una estampa que divendres passat 8 de desembre es va tornar a repetir i que ha estat immortalitzada per diversos mitjans.

Unes altres vegades, hem vist com la infanta acudia sola, o acompanyada per algun dels seus fills, als partits del jugador d'handbol. Tot i això, des de fa uns mesos, Cristina compta amb altres suports quan viatja a la ciutat de Barcelona.

La infanta Cristina i la mare de Johanna Zott parlant en unes graderies
Les mares de Pablo Urdangarin i Johanna Zott mantenen una relació excel·lent | Europa Press

Durant el partit que Pablo Urdangarin va jugar aquell dia amb tota la plantilla del Granollers, vam poder veure la filla de l'emèrit en una actitud molt còmplice amb Elena Sophie. Imatges que les càmeres de diversos mitjans van immortalitzar a les grades del Palau d'Esports d'aquesta localitat barcelonina.

Johanna Zott tampoc es va voler perdre aquest enfrontament esportiu per res al món. Per això, i malgrat que actualment es troba cursant una beca Erasmus a Múnic, la jove va poder assistir a aquest esdeveniment.

A més, i aprofitant la seva visita a Espanya, la xicota de Pablo Urdangarin també va poder ser present a la seva festa d'aniversari. Celebració que el net de Joan Carles I va organitzar tan sols dos dies abans del partit d'handbol.

Muntatge en primer pla de Pablo Urdangarin somrient i Johanna Zott somrient amb una gorra
Pablo Urdangarin i Johanna Zott han aconseguit unir les seves famílies | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

No obstant això, aquesta unió entre els Urdangarin i els Zott no afectaria només la infanta Cristina. Tal com ha transcendit, la relació entre Iñaki i els sogres de l'esportista també és excel·lent.

Aquesta no és la primera vegada que la Cristina coincideix amb Johanna Zott i la seva mare. De fet, cada vegada que és a Espanya, la mare de Pablo Urdangarin no deixa passar l'ocasió per acudir als partits del seu fill i animar-lo des de les grades.