Muntatge de fotos de primer pla de Tamara Falcó amb rostre mig somrient i Javi Ambrossi amb rostre neutre

GENT

Javier Ambrossi va tenir un problema amb Tamara Falcó quan treballava de cambrer

Tamara Falcó no va poder evitar que transcendís l'incident que va viure amb Ambrossi quan aquest es dedicava al món de l'hostaleria

Tamara Falcó és conscient de l'interès que el seu nom genera als mitjans de comunicació. La marquesa de Griñón està més que acostumada que els reporters segueixin tots i cadascun dels seus moviments.

Així i tot, de vegades sabem d'ella per vies diferents de les habituals. Un exemple és el cas del succés que ha revelat Javier Ambrossi en què es va veure relacionat amb Tamara.

Serà demà quan el director i guionista, amb la seva parella Javier Calvo i la cantant Ana Belén, presenti la vint-i-cinquena gala dels Premis Goya. Ja fa alguns anys que el cineasta madrileny va concedir una entrevista a Movistar+ en què va revelar a Susi Caramelo alguns episodis del seu passat fins aleshores desconeguts.

Ambrossi va ser testimoni d'un dels moments més delicats de Tamara Falcó

En concret el cineasta revelava que va treballar com a cambrer en una popular cafeteria ubicada al cèntric carrer Fuencarral de Madrid. “Tinc molt bon record de Starbucks”, assegurava. De totes les anècdotes viscudes en aquella etapa va destacar el moment en què Tamara Falcó va estavellar el seu cotxe contra la façana d'aquest establiment.

“Aquí es va estavellar Tamara Falcó”, revelava Ambrossi referint-se a l'accident de cotxe que va tenir la marquesa el maig de 2005. “Te'n recordes que es va ficar amb l'Smart? Un dia vaig arribar a treballar i em van dir: «Has de tornar a casa perquè Tamara Falcó ha arrasat l'Starbucks»”.

L'aristòcrata va perdre el control del seu automòbil i va arrasar la terrassa de la cafeteria, notícia de la qual es va fer ressò llavors el programa Aquí hay tomate. Tamara només era capaç de repetir: “Si us plau, si us plau, que no s'assabenti la meva mare”. Un desig que tenint en compte el seu cognom va ser impossible mantenir-lo en secret.

La veritat és que fins ara han transcendit diversos incidents de la filla d'Isabel Preysler al volant. La madrilenya es va treure el carnet de conduir en una autoescola de Conca. La mateixa en què altres figures populars com Isa Pantoja o Kiko Rivera també han obtingut la seva llicència per conduir.

No obstant això, sembla que Tamara hagués necessitat alguna classe pràctica més. Uns mesos després del seu incident al centre de Madrid, Falcó va arrasar tres jardineres del carrer reina Victoria cantonada Pablo Iglesias.

Plànol curt de Tamara Falcó amb rostre somrient
Tamara Falcó no ha pogut evitar que la premsa es faci ressò dels seus incidents al volant | Europa Press

Tamara Falcó ha tingut diversos contratemps amb un automòbil

La jove, que va resultar il·lesa, va començar a plorar desconsoladament i va patir un atac de nervis en veure que diversos paparazzis immortalitzaven el moment. Finalment, va ser traslladada en una unitat del Samur a l'hospital Puerta de Hierro, on va ser tractada d'una crisi d'ansietat.

Anys després va tornar a ser el centre de la notícia quan va acabar tirada a la cuneta després de quedar-se sense benzina a la M-30 de Madrid. L'esposa d'Íñigo Onieva no va dubtar a col·locar-se l'armilla reflectora mentre esperava la grua que la recolliria poc després. Sens dubte una vestimenta amb què mai va pensar havia de ser fotografiada pels reporters.

Tamara, que ahir a la nit tornava a seva la cita de cada dijous d'El Hormiguero, reconeixia no portar bé l'assetjament de la premsa. “Em miren des del carrer amb prismàtics…”, revelava davant l'atònica mirada de Pablo Motos o Juan del Val. Una situació amb què conviu des que té ús de raó, però que per això no deixa de ser incòmoda.