Muntatge de Leonor al centre de la imatge somrient i als costats Letizia i Telma Ortiz apuntant la seva mirada cap a ella

GENT

Letícia va parar una trampa a Telma Ortiz explicant-li una mentida sobre Leonor

Letícia sospitava que algú de la seva família filtrava informació a la premsa i va mentir Telma Ortiz dient-li que el seu primer nadó seria un nen que anomenaria Pelayo

Entre Letícia i Telma Ortiz sempre hi ha hagut una relació molt estreta, almenys de cara al públic. N'és una prova les últimes declaracions de Telma, on lloa el seu paper com a reina i el gran afecte que li té com a germana. Això no sempre va ser així.

Almenys és el que va declarar David Rocasolano, cosí de Letícia, en una entrevista per a Intereconomia. Els anys que la seva cosina es va casar amb Felip, les suspicàcies sobre la seva família van començar a aflorar. Raó que va motivar que Letícia parés una trampa a Telma per saber si ella filtrava el que passava a palau.

La trampa de Letícia a Telma Ortiz: li va dir que Leonor seria nen i que es diria Pelayo

Letícia va experimentar un canvi dràstic de vida quan es va confirmar la relació amb Felip. Des d'aquell moment, el seu entorn familiar va ser exposat i van cobrar especial interès les seves germanes Telma Ortiz i Erika.

Primer pla Letizia amb rostre seriós
Letícia sospitava que algú de la seva família filtrava informació a la premsa | GTRES

La mort d'aquesta última va motivar que entre la princesa i Telma existís una relació molt més estreta. Actualment, i tal com se n'han fet ressò alguns mitjans com Vanitatis o El Mundo, l'admiració de l'empresària per Letícia és evident.

Ara bé, en l'època en què la periodista copava l'interès mediàtic per la seva relació amb Felip, les coses van estar tenses. Especialment, per l'exposició a què estava sotmesa Telma, que, fins i tot, es va plantejar abandonar Espanya amb Jaime del Burgo, la seva parella llavors.

Sobre el passat familiar de Letícia va parlar el seu cosí, David Rocasolano, en una entrevista per al programa El Gato al Agua, a Intereconomia. David va afirmar que la relació amb la família se'n va ressentir i que la periodista “va esdevenir molt desconfiada”.

David Rocasolano, cosí de la reina Letizia Ortiz, en una entrevista de televisió en què va revelar que ella estaria embarassada d'un nen anomenat Pelayo
Letícia va dir a Telma que el seu primer nadó seria nen i l'anomenaria Pelayo | Redes sociales

N'és una prova l'engany a què va ser sotmesa Telma quan Letícia estava embarassada de Leonor. Segons David, fins a tal punt va arribar la desconfiança de la seva cosina que va mentir a la seva germana sobre el sexe de la seva primogènita.

Quan encara no se sabia el sexe del nadó que esperava, Letícia va parar una trampa durant una reunió familiar. “La pregunta la va llançar Telma i ella va dir que seria un nen i que es diria Pelayo”, va explicar el seu cosí present en aquesta reunió.

Què pretenia Letícia mentint a Telma Ortiz?

Letícia tenia sospites que algun membre de la seva família havia estat fent filtracions a la premsa sobre la seva vida amb Felip. Això va provocar que, la llavors princesa, decidís apartar del seu costat certes persones de les quals no es refiava del tot. Una decisió que alguns no van acceptar i que van aprofitar per utilitzar en contra seva.

Aquest és el cas del seu cosí David que, fins i tot, va escriure un llibre revelant certs passatges de la vida de Letícia. Durant la seva entrevista a Intereconomia, Rocasolano va afirmar que la periodista s'avergonyia de la seva família per no venir de la “mateixa classe social” que Felip.

Muntatge de fotos de pla mitjà de Letizia Ortiz amb rostre seriós i la seva germana, Telma Ortiz, amb rostre somrient
Letícia volia saber qui de la seva família era l'espia | GTRES, Europa Press, e-noticies.cat

Però no només això, sinó que també va acabar sospitant del seu propi entorn. Per això, va decidir parar una trampa a Telma i donar-li una informació falsa per saber si aquesta acabava sortint a la llum.

Efectivament, així va ser. Alguns mitjans van arribar a publicar que el primer nadó de Felip i Letícia seria nen. “Es va publicar no gaire després”, va afirmar David.

“Sabem qui era l'espia?”, li va preguntar el presentador. Una pregunta a què Rosacolano va respondre que negava conèixer la seva identitat i que ell no hauria estat qui va filtrar la notícia. “Jo no sabia qui era l'espia ni ho vaig fer jo”, va aclarir, allunyant-ne tota sospita.