Muntatge en primer pla de Pablo Urdangarin somrient i Johanna Zott somrient amb una gorra
GENT

Pablo Urdangarin rep un toc d'atenció que afecta la relació amb Johanna Zott

Pablo Urdangarin podria haver-se distanciat de la família de Johanna Zott després de conèixer el que pensen sobre la seva relació sentimental

Pablo Urdangarin rep un toc d'atenció per part del cercle més proper a Johanna Zott. O això és el que, almenys, ha assegurat En Blau a la seva notícia. Tot apunta que els sogres de l'esportista no volen que els obstacles que han aparegut entre la parella acabin afectant els èxits acadèmics de la seva filla.

A mitjans del mes de març, el fill de Cristina de Borbó es va convertir al centre de totes les mirades després de sortir a la llum la seva darrera relació sentimental. Tal com va transcendir en aquell moment, el jugador d'handbol va conèixer aquesta jove d'origen alemany durant la seva etapa escolar al Liceu Francès de Barcelona.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la seva nòvia Johanna Zott parlant durant un partit
Pablo Urdangarin sempre s'ha sentit molt recolzat per Johanna Zott i la seva família | GTRES

Tot i això, va ser amb el pas dels anys quan Pablo Urdangarin i Johanna Zott van tornar a retrobar-se. Des de llavors, no s'han separat ni un sol moment. Tant és així que la família Zott s'ha convertit en un suport fonamental per al jove .

I prova d'això són els plans que han compartit amb l'esportista aquests últims mesos. Durant les vacances d'estiu hem pogut veure la parella gaudir d'uns dies de descans a Mallorca i Menorca amb els pares de la jove.

Johanna Zott i la seva família veient un partit de Pablo Urdangain
Johanna Zott i la seva mare acudeixen a tots els partits de Pablo Urdangarin | Europa Press

A més, tant Johanna Zott com la seva mare no es perden gairebé cap dels partits d'handbol de Pablo Urdangarin. Tot i això, i malgrat que la relació entre ells i el nét de l'emèrit no pot ser millor, En Blau ha publicat una informació d'allò més reveladora.

Segons ha assegurat aquest mitjà en la publicació, els pares de la noia haurien donat un toc d'atenció a la parella. Situació que s'hauria produït després que tots dos hagin desatès algunes de les obligacions.

Pablo Urdangarin i la seva parella reben un toc d'atenció per part dels pares de Johanna Zott

La relació entre Pablo Urdangarin i Johanna Zott està passant per un moment complicat. Mentre que ell és a Barcelona complint les seves obligacions com a jugador d'handbol al Granollers, la seva parella s'ha mudat a Munic.

La nora de la infanta Cristina s'ha instal·lat en aquesta ciutat alemanya per cursar-hi el seu darrer any de Medicina amb una beca Erasmus. Des de llavors tots dos han hagut de fer grans esforços per poder veure's.

Sense anar més lluny, Pablo Urdangarin va decidir absentar-se durant el 18è aniversari de la seva cosina Leonor per passar uns dies amb Johanna Zott . Però, tot i que la família Zott sempre s'ha mostrat molt unida a l'esportista, tot apunta que “ja no ho veu amb els mateixos ulls”.

Primer pla de Pablo Urdangarin amb rostre seriós durant el funeral de l'exrei Constantí II de Grècia a Antenes el 2023
La família de Johanna Zott dóna un toc d'atenció a Pablo Urdangarin | GTRES

Tal com ha assegurat el mitjà de comunicació esmentat, els pares de Johanna haurien donat "un toc d'atenció" a la parella. Motiu pel qual s'hauria produït un petit distanciament entre Pablo Urdangarin i els Zott.

Pel que sembla, els progenitors de la noia estarien molt preocupats pel futur de la seva filla. Tant és així que no vol que la seva relació sentimental pugui arribar a afectar negativament "la seva brillant carrera" i "els seus èxits acadèmics".

I encara que sembla que Johanna els ha aclarit que pot compatibilitzar tots dos aspectes de la seva vida, els pares no pensen el mateix. Tots dos consideren que, "atesa la complexitat i el cost dels seus estudis", s'hauria de donar un temps amb Pablo Urdangarin.