Primer pla de Pablo Urdangarin amb rostre seriós durant el funeral de l'exrei Constantí II de Grècia a Antenes el 2023

Pablo Urdangarin es refugia en la família de la seva xicota Johanna: què ha passat

Pablo Urdangarin ha estret llaços amb la família de la seva parella actual

Pablo Urdangarin ha hagut de prendre una decisió important. I és que, després dels problemes que s'han instal·lat dins de la seva família, el jove ha optat per refugiar-se en la seva parella i el seu entorn més proper.

A mitjans del mes de març, el fill de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin es va convertir en el centre de totes les mirades. Tal com va transcendir en aquell moment, l'esportista havia començat una relació sentimental amb Johanna Zott.

Pablo Urdangarin amb ulleres a l'aeroport de Barcelona amb un micròfon perquè conteste
Pablo Urdangarin està passant per una situació personal força delicada | Europa Press

La parella de Pablo Urdangarin és una jove d'origen alemany que, tant ell com els seus germans, van conèixer al Liceu Francès de Barcelona. Des de llavors, no s'han separat ni un sol moment.

Tant és així que, avui dia, el net de l'emèrit ja és un més dins de la família de Johanna. I prova d'això són tots els plans que ha compartit l'esportista amb ells els darrers mesos

Tot i això, l'acostament entre Pablo Urdangarin i els Zott no ha estat un fet casual. I és que tot apunta que el jugador del Granollers s'hi ha refugiat a conseqüència de la delicada situació que s'està vivint dins de la seva família.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pablo Urdangarin rep el suport de la família de Johanna Zott

Pablo Urdangarin està passant per una de les èpoques més complicades de la seva vida, i tot això a conseqüència de l'interminable divorci dels seus pares.

El 25 de gener de 2023, es va complir el primer aniversari de la publicació de les polèmiques fotografies que van protagonitzar l'exduc de Palma i la seva actual parella, Ainhoa Armentia.

Fa una mica més d'un any, Lecturas va anunciar en exclusiva que el pare de Pablo Urdangarin havia començat una relació extramatrimonial amb l'advocada. Des d'aquell moment, la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin van iniciar el procés de divorci.

Un conflicte conjugal del qual, actualment, tothom encara continua parlant. Tot i que tenien previst signar aquests papers després que la seva filla Irene complís 18 anys, han aparegut nous problemes.

Imatge de Johanna Zott, parella de Pablo Urdangarin anant a un partit d'ell a Barcelona
Pablo Urdangarin es refugia en la família de Johanna Zott | Europa Press

I és que, després de les últimes peticions econòmiques per part de pare de Pablo Urdangarin, tots dos han optat per posposar aquest tràmit.

Tots aquests problemes familiars, units al gran i inevitable distanciament físic entre l'esportista i la seva mare, han provocat que el jove hagi decidit refugiar-se en la família de Johanna.

De fet, durant les vacances d'estiu, Pablo Urdangarin ha tingut l'oportunitat de passar uns dies amb la seva xicota i la resta dels Zott.

Tal com ha transcendit, l'esportista i la família de Johanna han estat uns dies a Menorca. Però les vacances no han acabat aquí. I és que, després d'abandonar aquesta illa, tots s'han traslladat a Mallorca, on tenen una casa familiar.

Pablo Urdangarin està molt unit al seu pare: Una situació molt incòmoda per a la infanta Cristina

A més, i a conseqüència d'aquesta situació delicada, Pablo Urdangarin també ha desenvolupat un vincle fort amb Iñaki i Ainhoa Armentia. I és que, encara que la infanta Cristian viatja amb assiduïtat a Barcelona, tant ella com Irene Urdangarin tenen fixada la seva residència a Ginebra.

Aquest distanciament important ha provocat que la promesa de l'handbol espanyol hagi estret llaços amb el seu pare i la seva parella actual. Una cosa que sembla que a la filla de l'emèrit no li ha agradat gens.

Muntatge amb fotos de primer pla d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia, tots dos somrients
Pablo Urdangarin manté un fort enllaç amb el seu pare i Ainhoa Armentia | España Diario

Després de la publicació de les fotografies que Iñaki va protagonitzar amb l'advocada, i després d'iniciar el procés de divorci, Cristina només va demanar una cosa al seu exmarit. I és que tot apunta que la infanta no vol que Armentia mantingui cap mena de contacte amb Pablo Urdangarin i els seus tres germans. Un fet que no ha aconseguit.

De fet, fins i tot Johanna Zott ja ha tingut l'oportunitat de conèixer en persona l'actual parella de l'exduc de Palma. Segons sembla, la primera impressió que s'ha emportat ha estat més que bona.

Tal com ha transcendit, la xicota de Pablo Urdangarin considera que Ainhoa Armentia és una "dona molt simpàtica i agradable".