Muntatge amb Letizia i Felipe junts somrient i la reina Sofia amb Joan Carles I vestits de forma oficial

GENT

Felip i Letícia imiten a Joan Carles i la reina Sofia en el seu Sant Valentí més amarg

Felip i Letícia passen el dia dels enamorats junts malgrat els rumors de crisis que han sorgit els últims dies

Avui se celebra el Dia de Sant Valentí i tots els ulls han tornat a posar-se sobre Felip VI i la reina Letícia. Durant les darreres setmanes, i després de les declaracions de Jaime del Burgo, han sortit a la llum diversos rumors que apuntarien cap a una possible crisi matrimonial entre ells.

Per això, ara tothom es fa la mateixa pregunta: guardaran les maneres Felip i Letícia, igual que van fer Joan Carles i la reina Sofia en el seu moment?

Foto dels reis emèrits, Sofia i Joan Carles, caminant junts al funeral de Constantí de Grècia
Els reis emèrits fa anys que no fan vida junts | Europa Press

Durant anys, els reis emèrits van mantenir en secret els problemes conjugals. Tot i això, després de l'abdicació del pare de Felip VI, aquesta situació va canviar radicalment. Ara com ara, els sogres de la reina Letícia porten vides completament diferents i allunyades l'una de l'altra.

Mentre que l'emèrit segueix instal·lat a Abu Dhabi, la seva dona resideix amb la seva germana dins de la Zarzuela. Una delicada situació que es podria repetir amb els reis d'Espanya a conseqüència dels problemes que han causat les declaracions de Jaime del Burgo.

Des de fa setmanes, aquest empresari navarrès ha estat revelant a través de les xarxes socials informació compromesa sobre la dona de Felip VI. Segons ell, durant anys, va mantenir una relació extramatrimonial amb la reina Letícia.

Unes declaracions que han provocat un distanciament entre els reis actuals d'Espanya. Tant és així que experts en Casa Reial, com Pilar Eyre, ja han parlat sobre una possible crisi matrimonial.

Felip VI somrient amb armilla negra abraçant per l'esquena a Letizia somrient amb blazer verd i vestida de blanc a la sorra
Felip i Letícia han passat el Dia de Sant Valentí junts | Europa Press

Sigui com sigui, el cert és que actualment Felip i Letícia han intentat normalitzar aquesta situació en un intent per fer callar aquests rumors. I prova d'això són les múltiples vegades que han acudit junts en algun esdeveniment social.

A més, malgrat aquesta delicada situació, els monarques s'han desplaçat fins a Catalunya. Aquest dimecres, tots dos han acudit a la inauguració de la segona torre de la companyia Puig al municipi de l'Hospitalet de Llobregat.

Així que, aquest any, Felip i Letícia passaran el dia dels enamorats junts. Sens dubte, el Sant Valentí més amarg de tot el matrimoni.

Felip VI i Letícia estan passant per una situació similar a la de Joan Carles I i la reina Sofia

Felip i Letícia estan passant el Dia de Sant Valentí més amarg de les seves vides. I tot arran del distanciament que s'ha produït entre ells per culpa de les polèmiques declaracions de Jaime del Burgo. Una separació que, al seu dia, ja van patir Joan Carles I i la reina Sofia.

Tot i els seus intents per aparentar normalitat dins del seu matrimoni, cap dels dos ha pogut evitar que hagin aparegut rumors sobre una possible nova crisi entre ells.

Els reis Felip i Letizia durant la recepció al Cos Diplomàtic
Pilar Eyre considera que el matrimoni de Felip i Letícia ja no existeix | GTRES

Segons va dir Pilar Eyre al programa Tot es mou de TV3, el seu matrimoni podria tenir els dies comptats. "Jo et diria que el matrimoni de Felip i Letícia no crec que aguanti més enllà d'aquest any", va assegurar la comunicadora.

A més, en altres declaracions, aquesta experta en Casa Reial ha assegurat que aquest matrimoni està pràcticament trencat. "Crec que aquest matrimoni ja no existeix com a tal".

Ara, segons Pilar Eyre, només queda esperar per veure "si segueixen l'exemple de Joan Carles i Sofia i continuen junts tot i no ser matrimoni". O si, per contra, "opten per dir-ho i fer vides separades".

A més, la comunicadora aprofita aquesta ocasió per compartir una reflexió personal sobre la reina Letícia. Eyre aconsegueix empatitzar amb la monarca després de considerar que la Casa Reial espanyola li ha donat de banda:

"Jo ara el que veig és que Letícia pateix una solitud enorme. La reina està sent atacada i se n'estan dient coses que li han de fer molt de mal com a dona i com a reina. No veig que ningú de la seva família, ni el seu marit, ni els monàrquics surtin a defensar-la".