Muntatge d'Ivonne Reyes amb rostre neutre, els cabells recollits i arracades de cèrcol i Pepe Navarro seriós amb ulleres vermelles

GENT

Ivonne Reyes trenca el silenci en guanyar a Pepe Navarro i aireja una dada clau

Ivonne Reyes ha decidit aclarir-ne la postura. Ha reaparegut i ha revelat com se sent després de guanyar Pepe Navarro

Ivonne Reyes ha reaparegut després de derrotar Pepe Navarro als tribunals. El presentador li va posar una demanda per una entrevista que va donar en una coneguda publicació el 2019. El va acusar d'haver vulnerat el dret a l'honor, però la justícia no li ha donat la raó i s'ha posicionat al costat d'Ivonne.

La veneçolana ha parlat per primera vegada des que va sortir victoriosa del judici i ja ha airejat una informació clau. Des que va sortir a la llum que havia guanyat a Pepe Navarro ningú sabia com es trobava, així que ha fet un pas endavant. Insisteix que la situació està completament controlada, es troba bé i la seva vida està en ordre.

Imatge d'Ivonne Reyes amb rostre enfadat a 'Viva la vida' a l'abril de 2022
Ivonne Reyes ha donat la cara | Mediaset

Pepe Navarro demanava a Ivonne Reyes una indemnització de 60 000 euros, cosa que hauria suposat un greu problema per a ella. Tot i això, el jutge considera que Ivonne no va creuar els límits i ara és Pepe qui ha de pagar les costes. "Estic tranquil·la i sempre confiant en la llei", ha declarat Ivonne quan li han preguntat per la situació judicial.

La clau de tot això és que la guerra entre Pepe i Ivonne no s'ha acabat. El comunicador insisteix que el fill de Reyes no és seu i exigeix que la model canviï el discurs. Tot i això, aquesta última segueix insistint que va mantenir una relació sentimental amb Pepe i fruit d'aquest romanç va néixer Alejandro Reyes.

Ivonne Reyes aporta una nova perspectiva

Ivonne ha airejat quina és la seva veritable situació. S'ha adonat que no serveix de res amagar-se, per això ha reaparegut i ha llançat una advertència. "Segueixo viva i el que em queda", comenta, deixant clar que no es rendirà i que seguirà lluitant contra Pepe Navarro als tribunals.

Primer pla de Pepe Navarro somrient amb ulleres vermelles a la premiere d''Esencia'
Pepe Navarro ha perdut contra Ivonne Reyes | GTRES

Entre ells hi ha una guerra composta d'una infinitat de batalles. Reyes n'ha guanyat una, però encara li queda un llarg camí per recórrer. Tot i això, defensa que la veritat sempre acaba veient la llum, i per això no té necessitat "de barallar-se amb ningú".

Ivonne ha declarat: "Barallar no, però faig Kickboxing i Defensa personal. Ho recomano a totes les dones". Després ha recalcat que “tot està bé” i que cal deixar “que passin els anys i que tot flueixi”.

Reyes ha donat una informació important perquè ningú sabia quin era el seu estat d'ànim després de vèncer a Pepe. És cert que l'ha guanyat, tot i que el conflicte no ha fet res més que començar. Per això és fonamental que afronti les noves batalles amb optimisme.