Muntatge de Cayetano Rivera somrient en vestit, Eva González somrient amb coll alt marró i una conversa
GENT

Cayetano Rivera revela què li dirà al fill que té amb Eva González en un futur

Cayetano Rivera ha deixat de manifest que té molt clar què indicar al seu segon fill, fruit del seu matrimoni amb Eva

Cayetano Rivera és pare de dos fills: la Lucía, que va adoptar després del seu matrimoni amb la Blanca Romero, i el Cayetano, que va néixer de la seva relació amb l'Eva González. La seva primogènita ja és adulta i està centrada en la seva carrera com a model. No obstant això, el nen només té sis anys i li queda molt per viure.

El Cayetano Rivera és força recelós de la seva privadesa i evita no parlar-ne públicament. Però ara n'ha fet una excepció per referir-se al menor dels seus fills. I és que ha revelat què li dirà en el futur si li diu que vol ser torero com ell.

Cayetano Rivera confessa que li diria al nen si vol torejar

El Cayetano Rivera, que aquests dies ha estat notícia per una controvèrsia amb animalistes, està centrat en la seva temporada taurina. I sobre aquesta ha concedit una entrevista al mitjà Aplausos.

A més d'abordar les corregudes que té al davant o com afronta enfrontar-se a un toro, ha fet una cosa més. S'ha referit al seu fill Cayetano. Ha passat quan se li ha plantejat que, en uns anys, aquell li pugui dir que vol seguir la tradició familiar de la tauromàquia.

Davant d'aquesta suposició, Rivera ha estat molt clar. Ha reconegut que si el petit que té amb l'Eva li digués això, li respondria contundentment: “Li diria que és boig”.

Cayetano Rivera amb el seu fill vestits de blanc

Després, ha explicat que a ell, al seu moment, per treure-li la idea de ser torero, “em van enviar a Suïssa. I després a Los Angeles, el que no sé és com vaig acabar en això. Jo al meu fill l'enviaria a Austràlia, el més lluny possible”.

D'aquesta manera, el Cayetano ha deixat clar que per res vol que aquell sigui matador. Un desig que ja ha repetit més vegades i que comparteix completament amb l'Eva González. Tots dos, malgrat els conflictes que han tingut, estan d'acord que faran tot el possible per evitar que aquesta circumstància pugui succeir.

Muntatge de Cayetano Rivera amb rostre preocupat i Eva González amb mirada seriosa

Això sí, li pot costar aconseguir-ho si el seu fill en el futur s'entesta a torejar, com va fer ell. Així, sobre el que va passar si escau ha explicat que “a mi em va poder la curiositat. Necessitava saber què podia sentir algú i de quina manera per estar disposat a arriscar la seva vida, vaig pensar que havia de ser una cosa increïble”.

A això ha afegit: “I també una altra curiositat. Exactament, la de conèixer una mica millor els meus orígens”.

Després, ha admès que no es penedeix d'haver optat per aquest camí, com tampoc d'haver pres l'alternativa tard. Considera que arribar a certa edat als cosos li va servir per formar-se encara més personalment.

Cayetano Rivera sorprèn amb més confessions inesperades

El Cayetano Rivera ha aprofitat aquesta entrevista per fer més confessions que han sorprès i que deixen de manifest en quin moment vital es troba. Per exemple, en intentar estirar-lo de la llengua sobre la seva nova relació amb la María Cerqueira, únicament ha confessat que “un romanç sempre és bonic”. Per això ha vingut a indicar que està feliç en l'àmbit sentimental.

De la mateixa manera, l'exmarit de l'Eva González ha revelat que cada cop veu més a prop el final de la carrera professional. Tot i que mentre decideix tallar-se la cua, continua torejant i ho fa mantenint alguns rituals que fa sempre abans de sortir a la plaça. Un és el de, depenent del dia, posar-se la colònia del seu avi, l'Antonio Ordóñez, o la del seu pare, el Paquirri.

➡️ Gent

Més notícies: