Muntatge de Pablo Urdangarin amb la cara seriosa ia l'esquerra una foto rodona amb la seva mare, la infanta Cristina
GENT

Pablo Urdangarin no compleix el seu objectiu, es trenca i la infanta Cristina reacciona

La infanta Cristina ha estat testimoni de les llàgrimes del seu fill, que s'ha trencat després de perdre el darrer partit d'handbol

La infanta Cristina passa cada cop més temps a Espanya des que Joan Carles I es va traslladar a Ginebra. L'emèrit té pensat passar-hi una temporada i Cristina de Borbó, per no tenir problemes, viatja molt al nostre país. Aprofita aquestes excursions per visitar al Pablo Urdangarin, que s'ha trencat perquè no ha pogut complir l'objectiu que feia tant de temps que perseguia.

El Pablo Urdangarin no vol ser recordat pel seu vincle amb la Família Reial, ja que considera que té talent al món de l'handbol. Juga a l'equip Fraikin BM Granollers i recentment s'ha enfrontat a l'Abanca Ademar León. El problema és que ha fallat diversos punts i no ha aconseguit que els companys avancin de categoria.

La infanta Cristina no ha trigat a reaccionar: l'ha abraçat, l'ha consolat i li ha fet un petó a la galta.

Fotomuntatge la Infanta Cristina i Pablo Urdangarin amb una imatge de Barcelona de fons

El Pablo, en comprovar que el seu equip ha perdut davant l'Abanca Ademar León, ha esclatat a plorar. Afortunadament, la infanta Cristina era a les grades i s'ha acostat per consolar-lo. E-Notícies ha tingut accés a un vídeo on la infanta demostra que és un dels grans suports del jove Urdangarin.

La Cristina no estava sola, l'acompanyava la seva nora Johanna Zott. Aquesta última també ha consolat el seu xicot abraçant-lo i acariciant-li l'esquena. El Pablo s'ha mostrat molt afectat després de no complir el seu objectiu i les imatges criden molt l'atenció.

La reacció de la infanta està sent molt comentada, ja que demostra que, sobretot, és mare.

Pablo Urdangarin, entristit, es refugia amb la Infanta Cristina

El Pablo Urdangarin s'ha convertit en una estrella durant els darrers anys, però realment continua sent massa jove. Per això necessita l'ajuda de la infanta Cristina per assimilar certes situacions. Aquesta última ha demostrat ser una gran mare en estar a prop del seu fill en aquests moments que per a ell són tan difícils.

Una imatge de Pablo Urdangarin abraçant el pare de Johanna Zott

El Pablo sempre ha rebut molt bones crítiques per la seva faceta com a jugador d'handbol. És una de les primeres vegades que s'enfronta a una derrota i ha de gestionar les emocions. A través d'unes imatges de l'agència Europa Press, podem veure com Urdangarin s'ha esplaiat amb la seva mare i la seva xicota Johanna.

En una de les seves entrevistes, el Pablo va assegurar que tenia tant d'afany per arribar lluny dins l'handbol per seguir el camí del seu pare. L'Iñaki va renunciar a la seva carrera per casar-se amb la infanta Cristina, cosa que ha acabat retraient.

El costat bo és que s'ha demostrat que la Johanna Zott està al costat del Pablo Urdangarin passi el que passi. Per això s'ha guanyat el suport de la Cristina.

➡️ Gent

Més notícies: