Muntatge de fotos de Maria Cerqueira i Cayetano Rivera en primer pla i una captura de la filla de Maria, Kika, parlant amb la premsa en un esdeveniment de Xti
GENT

Un gest de la filla de María Cerqueira deixa clar què pensa de Cayetano Rivera

La filla de María Cerqueira, Kika, ha estat a Madrid i ha parlat de Cayetano Rivera, la parella de la seva mare

María Cerqueira és actualment la parella de Cayetano Rivera, l'exmarit d'Eva González. Sembla que han consolidat la seva relació, tant que sonen rumors de casament. Sense passar per alt que les seves respectives famílies estan força unides.

Bona mostra d'això darrer és que la filla de Maria Cerqueira, Kika, ha estat a Espanya i ha parlat alt i clar de la situació sentimental dels enamorats. És més, ha deixat de manifest què pensa realment del torero, evidenciant que ho té en alta estima.

La filla de María Cerqueira té una opinió molt clara de Cayetano Rivera

Cayetano Rivera va trencar el matrimoni amb Eva i, poc després, va començar el seu idil·li amb María Cerqueira. Un idil·li que és sòlid, com així s'ha pogut veure en imatges a les xarxes. Fins i tot sonen campanes de casament, alhora que la parella ha decidit fer el pas d'ampliar la família amb una mascota.

El torero i la presentadora no volen parlar del seu festeig, però qui sí que ho ha fet ha estat la filla d'ella, Kika. Aquesta, que és model, ha acudit a Madrid per feina i ha atès la premsa espanyola. I no ha dubtat a confessar què li sembla la parella de la seva familiar.

Captura de la filla de Maria Cerqueira, Kika, parlant amb la premsa en un esdeveniment de la marca Xti

Fa uns mesos, la jove portuguesa va afirmar de Cayetano que “m'agrada molt, és molt divertit”. I ara ha incidit que està encantada amb el romanç d'aquells i amb ell. Ho ha fet afirmant: “El que m'importa és que sé que està feliç”.

De la mateixa manera, se li ha preguntat sobre el rumor que circula que Rivera i Cerqueira es casaran. Sobre això ha manifestat: “No ho sé. Pregunteu-li a ells, no és una pregunta que m'heu de fer a mi, perquè no sé quins plans tenen de futur”.

La familiar de María Cerqueira destaca la bona relació amb la primogènita de Cayetano Rivera

Kika no només s'ha referit a l'esmentat festeig de María, també ha parlat del bé que s'emporta amb la filla de Cayetano, amb Lucía. Ja fa temps que les dues joves van coincidir, van treballar juntes, van fer molles i fins i tot es denominen germanastres en xarxes. I en això hi ha incidit la jove portuguesa.

Per això ha afirmat per a Europa Press: “És una noia molt bona i tenim un munt de coses en comú. Així que sí, n'hem parlat algunes vegades i seguim tenint relació”.

Tot i que ha deixat de manifest que no podria quedar amb Lucía durant la seva estada a Madrid. El motiu és que “no tinc temps per veure ningú. No tinc temps perquè també tinc feina a París”.

Imatge de Lucía Rivera amb el seu pare Cayetano molt somrients

D'aquesta manera, ha quedat demostrat que Maria i Rivera han aconseguit no només que la seva història d'amor triomfi, sinó que també compti amb el suport de les seves respectives famílies. Famílies que fins i tot s'emporten genial i han aconseguit estrènyer enllaços.

Això sí, el més important és que aquest festeig té el suport incondicional de les seves respectives filles i això és un èxit, especialment per a Cayetano. I és que no hem d'oblidar que la Lucía mai no va arribar a endur-se bé amb Eva González, però ara està encantada amb Cerqueira. Ho demostra el fet que mesos enrere la noia va afirmar de la portuguesa: “És una dona increïble”.

“No tinc una mala paraula per a ella. Al final, fa por quan una persona nova entra a la teva vida, però va ser conèixer-la i dir: «Guau, quina tranquil·litat»”.

Muntatge de Blanca Romero amb la seva filla Lucía Rivera i una imatge de Cayetano Rivera amb la seva nòvia María Cerqueira

Vaja, que si la parella, com es rumoreja, decideix fer el pas de casar-se, té el beneplàcit de tots els seus éssers estimats. I això és un respir.

➡️ Gent

Més notícies: