Muntatge de fotos d'Eva González i Cayetano Rivera en primer pla mirant seriosos a càmera i una imatge de la presentadora amb el fill que tenen en comú
GENT

Eva González i Cayetano Rivera es posen d'acord per afavorir el seu fill en comú

Eva González ha decidit unir forces amb Cayetano Rivera pel bé del nen, que ara té sis anys

Eva González ha tingut diverses relacions sentimentals al llarg de la seva vida, però cap de tan important com la que va mantenir amb Cayetano Rivera. És clar, perquè amb ell va arribar a passar per l'altar i dins aquest matrimoni va néixer el seu únic fill, Cayetano. Tot i això, l'amor va acabar saltant pels aires i la separació es va produir el 2022.

Des d'aleshores, Eva González i Cayetano Rivera han pres camins separats i han viscut moments molt tensos entre ells. El temps, sortosament, ha relaxat la situació i ha propiciat que arribin a un acord. Tots dos han decidit fer pinya en benefici del seu fill, que ara farà sis anys, perquè no sigui torero.

El pacte a què han arribat Eva González i Cayetano Rivera

Eva González no s'ha tornat a enamorar des de la seva separació, encara que Cayetano sí, ja que ha aconseguit consolidar la seva relació amb María Cerqueira. Els seus camins no hi tenen res a veure, però segueixen units pel petit que tenen en comú.

Precisament per ell, han llimat asprors i han fet un pacte en pro del futur i el benestar del nen. I aquest no ha estat altre que estar units amb el propòsit d'aconseguir que, en cap concepte, aquell pugui decidir ser torero.

Rivera fa uns anys, en una entrevista, va dir que no volia que el menor es dediqués al món del toro com ell. Exactament, va manifestar: “Vull que ho respecti, que sàpiga què és i que conegui els seus orígens, però no m'agradaria que fos dretà”.

És més, fa poc, després d'una correguda, va dir clarament als mitjans que “el meu nen coneix el món del bou. Però no serà torero”.

Aquesta idea d'ell és recolzada per complet per Eva. Tant és així que ella ho ha deixat molt clar en l'estrena de la sèrie Sueños de Libertad. Les seves paraules exactes han estat aquestes: “Estic molt d'acord amb Cayetano amb què el nostre petit no segueixi els seus passos”.

Eva González presentant 'La Voz Kids' a Antena 3

Almenys en això coincideixen i per això faran tot el possible per aconseguir el seu propòsit. Volen que el menor estigui tan lluny com sigui possible de posar-se un vestit de llums.

Les raons de la postura d'Eva González i Cayetano Rivera

Eva González i el seu exmarit no volen que el seu fill segueixi la tradició familiar paterna. I això és degut a diversos motius de pes. Per descomptat, el més important és que volen evitar que el seu fill posi la seva vida en perill, que és el que passa a qualsevol correguda.

En aquest sentit, Cayetano sap molt bé del que parla, ja que ell ha estat víctima d'agafades molt dures i ha estat testimoni de les de companys. Tot això sense oblidar que, a més, el seu pare, Paquirri, va morir sent ell un nen després de patir ferides molt greus per banya de toro.

Cayetano Rivera de torero en una plaça de bous amb la capota mig estirant

La presentadora sevillana i Rivera volen així, també, evitar estar constantment patint. I és que ser familiar d'un dretà porta aparellat aquesta tensió i dolor permanent. A més, són conscients que cada vegada més la tauromàquia està en qüestionament i són molts els sectors que volen posar-hi fi del tot.

Caldrà veure si la postura que mantenen fa que el nen renunciï a posar-se un vestit de llums en el futur. Serà qüestió de temps poder descobrir-ho, però pot passar qualsevol cosa. Només cal veure que el mateix Cayetano va decidir convertir-se en torero quan ja tenia 28 anys i ningú li podia prohibir.

➡️ Gent

Més notícies: