Muntatge de Blanca Romero amb rostre neutre i els llavis vermells i Cayetano Rivera somrient
GENT

La confessió de Blanca Romero que podria obrir una guerra contra Cayetano Rivera

Blanca Romero reconeix un fet que podria iniciar un enfrontament amb Cayetano Rivera, la seva exparella


Blanca Romero i Cayetano Rivera van donar per finalitzat el matrimoni el 2004. El torero i la model asturiana només van estar casats tres anys, però, és habitual que a la Blanca se li segueixi preguntant per aquesta etapa del seu passat. Ara, la que fos també concursant de Masterchef, torna al cinema i en la promoció de la seva pel·lícula ha fet una confessió que podria iniciar un enfrontament amb el Cayetano.

La Blanca Romero fa més d'una dècada que no trepitja un set de rodatge. L'exdona del Cayetano Rivera estrena L'abadessa, de l'Antonio Chavarrías. Una pel·lícula que li ha tornat la il·lusió i la confiança en si mateixa: "Em ve de gust donar vida a una psicòpata assassina", ha assegurat.

Blanca Romero podria enfrontar-se a Cayetano Rivera després de les seves paraules

L'asturiana ha concedit una entrevista al diari El Mundo que ningú es pot perdre. Entre altres titulars, Romero ha deixat clar quin és el seu punt de vista sobre el món taurí. Preguntada per la seva opinió sobre el tancament i la posterior reobertura de la plaça de toros de Gijón, la seva ciutat natal, la Blanca ho té clar.

"El meu pare va ser noveller, no va arribar a matador per una agafada molt forta", començava explicant la Blanca Romero. "Ell és de Huelva, Romerito de Cortegana. Ho he viscut des de petita i ho tinc molt a dins, però no m'agraden els toros", ha reconegut.

Filla de noveller i en el seu moment dona de torero, l'actriu no té objeccions a revelar que no és aficionada als toros. "Vaig gaudir tardes taurines alhora que vaig patir moltíssim i de la tensió acabava amb uns mals d'esquena horribles. Als toros els tinc un respecte màxim, però no soc taurina", insisteix Romero.

Primer pla de Blanca Romero somrient amb els cabells curts

A més, aprofitava l'ocasió per reconèixer que sent passió pels animals i que el món del toro "ho gaudeixo des de l'art. Però més enllà, no". Unes declaracions que no són les primeres que fa en aquest sentit.

L'any 2020 va oferir una altra entrevista en què es va definir com a "no taurina" alhora que aportava la seva opinió sobre les manifestacions en contra dels toros.

"Sempre hi va haver aquesta agressivitat contra la tauromàquia. De fet, jo me'n recordo que a Gijón, en una època, em feia por sortir. Vaig arribar a sortir directament amb el casc de moto, fins al cotxe, fins al garatge, per si em queien un parell de coques", explicava llavors.

Les declaracions de Romero sobre el món taurí sorprenen encara més tenint en compte que és una cosa que ha viscut des de petita. Pel que fa al seu matrimoni amb el Cayetano Rivera la vam poder veure aplaudir el fill de la Carmina Ordóñez quan el 2003 va debutar com a noveller. Aleshores l'asturiana va anar a la plaça amb la seva filla Lucía, fruit d'una relació anterior, i a la qual el Cayetano va donar els seus cognoms.

Blanca Romero ha reconegut que no se sent taurina

Tot i que era lògic pensar que li agradaven els toros, les declaracions de la Blanca Romero posen d'actualitat el seu matrimoni amb el Cayetano Rivera. Durant el seu pas per Masterchef Celebrity, la Blanca va tenir ocasió de referir-se a qui va ser el marit.

L'asturiana se sincerava amb la seva companya de concurs Toñi Moreno en reconèixer el que encara sent pel seu ex. "Quan s'estima de veritat, mai no es deixa d'estimar, l'afecte de veritat mai no es perd", afirmava la model.

Primer pla de Blanca Romero amb el plató de 'MasterChef' de fons

Unes declaracions que sorprenien la presentadora andalusa qui preguntava a la Blanca si avui continua estimant al Cayetano Rivera. "Fins que es mori. L'estio, l'estimo i li desitjo el millor sempre", responia la concursant del talent culinari.

➡️ Gent

Més notícies: