Muntatge de fotos de primer pla de Jaime de Marichalar i Iñaki Urdangarin, tots dos amb rostre seriós
GENT

Jaime de Marichalar té competència: Iñaki Urdangarin decideix seguir els seus passos

Tot i les aparents diferències econòmiques que hi ha entre ells, Iñaki Urdangarin també porta una vida plena de luxes


Els inicis del Jaime de Marichalar dins de la Família Reial van ser molt complicats a causa de la seva situació financera. La periodista Pilar Eyre ha explicat que venia d'una família aristòcrata, però amb el seu patrimoni no n'hi havia prou per a Joan Carles I. En aquest sentit, l'Iñaki Urdangarin va tenir menys problemes perquè va ser molt millor rebut que ell.

Ara, l'Iñaki Urdangarin ha decidit seguir els passos del Jaime, malgrat les notables diferències que hi ha entre ells. Fonts properes a l'Ainhoa Armentia asseguren que Urdangarin porta una vida de luxe, igual que Marichalar. La diferència és que el Jaime va aconseguir una herència milionària que li permet donar-se molts capricis, però d'on treu els diners Urdangarin?

Captura de Jaume de Marichalar responent a la premsa

Diversos veïns de l'Ainhoa Armentia insisteixen que l'Iñaki Urdangarin freqüenta els restaurants més cars de la ciutat. De manera inesperada, a Marichalar li ha sortit competència. El seu nom sempre ha estat associat a l'exclusivitat i ara ha de compartir aquest reconeixement amb el seu excunyat.

Marichalar viu a la millor zona de Madrid, en concret en un pis situat al barri de Salamanca. Urdangarin també s'ha fet amb un habitatge acomodat, habitatge que comparteix amb l'Ainhoa. Els veïns de la zona són els que han destapat el ritme que porta la parella.

Jaime de Marichalar intenta marcar distàncies amb Urdangarin

Urdangarin ha decidit seguir els mateixos passos que el Jaime de Marichalar i guardar silenci quan li pregunten per la Casa Reial. Això, unit a la seva nova passió, l'exclusivitat, fa que el seu perfil sigui similar al de Marichalar. Tot i això, aquest últim marca les distàncies perquè no vol que el relacioni amb un rostre tan controvertit.

Marichalar va fer un pacte amb la Família Reial quan va deixar de formar part del poderós clan. És el mateix que ha fet l'Iñaki, que ha promès que guardarà silenci. Alguns diuen que ha arribat a aquest acord gràcies a una motivació econòmica, però d'altres insisteixen que no ha guanyat diners després de la seva separació.

Iñaki Urdangarin assegut en unes grades amb unes ulleres i una bufanda

D'un moment a l'altre, s'ha demostrat que el Jaime i l'Iñaki tenen moltes coses en comú. Tots dos respecten la Casa Reial, cap escatima en despeses i tots dos han acabat malament amb Joan Carles I.

La diferència és que Urdangarin sí que va tenir bona sintonia amb l'emèrit fa anys, cosa que mai no va aconseguir Marichalar. En Joan Carles pensava que el seu gendre era "un cursi" a causa dels aires de grandesa amb què es movia per Madrid.

➡️ Gent

Més notícies: