Muntatge d'un primer pla d'Anabel Pantoja somrient amb els cabells recollits i Omar Sánchez parlant seriós
GENT

Anabel Pantoja, contundent davant l'últim retret d'Omar Sánchez: 'Guanyarem'

Anabel Pantoja torna a les seves xarxes socials per defensar-se novament dels atacs i retrets que està rebent

Fa tot just unes hores, Anabel Pantoja ha tornat a les xarxes socials per compartir un revelador missatge relacionat amb el seu primer embaràs. Reflexió que ha fet pública dies després de les darreres declaracions del seu exmarit, Omar Sánchez.

Aquest divendres, 14 de juny, el windsurfista es va asseure al programa presentat per Bea Archidona i Santi Acosta per parlar, entre altres coses, sobre l'embaràs de la influencer.

Plànol mitjà d'Omar Sánchez assegut a 'De Viernes' amb rostre seriós

Aquell dia, Omar Sánchez no va tenir objeccions a assegurar que el dia que Anabel Pantoja va fer oficial aquesta notícia, va ser “un dels pitjors dies de la seva vida”. “Em va sorprendre, dic: «Quina passada, no?». M'alegro, però aquell dia va ser força dur per a mi perquè se'm va ajuntar la meva ruptura amb la Marina”, va afegir a continuació.

Tot i això, el que més va cridar l'atenció va ser el retret que va fer a continuació. Tal com va assegurar el canari, va saber que la seva exdona estava esperant un fill amb la seva actual parella el mateix dia que Lecturas va publicar aquesta exclusiva.

Primer pla d'Anabel Pantoja somrient

Ara, dos dies després de la visita d'Omar Sánchez a ¡De Viernes!, Anabel Pantoja ha tornat al seu perfil d'Instagram amb una nova i reveladora publicació. A través de les històries de la xarxa social, la influencer ha compartit una imatge de David Rodríguez.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat el comentari que ha escrit al costat d'aquesta instantània.

Anabel Pantoja comparteix un revelador missatge a través de les xarxes socials

Tot i que no ha volgut fer referència a cap esdeveniment en particular, Anabel Pantoja ha tornat a trencar el silenci després de l'última intervenció televisiva d'Omar Sánchez. I ho ha fet per respondre de manera contundent a totes les crítiques que està rebent pel seu embaràs.

A través d'Instagram, la influencer ha deixat entreveure que, encara que tingui diverses persones en contra, tant ella com David Rodríguez estan preparats per lluitar junts amb aquesta situació.

Storie d'Anabel Pantoja a Instagram amb David Rodríguez en blanc i negre conduint un cotxe el 16 de juny de 2024

“Guanyarem aquest partit, encara que hi hagi defenses, córners, penals i targetes vermelles. T'estimo, papi”, ha escrit Anabel Pantoja, utilitzant paraules i expressions relacionades amb el món de futbol.

Tot i això, aquesta no és la primera vegada que l'exdona d'Omar Sánchez acudeix a les seves xarxes socials per denunciar públicament totes les crítiques que està rebent. Fa uns dies, no va poder evitar saltar pels aires després d'haver estat qüestionada pels col·laboradors d'Espejo Público.

Durant una de les darreres emissions d'aquest matinal d'Antena 3, els companys de Susanna Griso van posar en dubte la capacitat d'Anabel Pantoja per ser mare. I per a això van utilitzar frases com: “Rendibilitzarà i explotarà el seu embaràs i el seu fill?”.

Per això, i després de fer-se ressò de totes aquestes crítiques, la influencer no va trigar a pronunciar-se públicament pels atacs que acabava de rebre.

“No sabeu fins a quin punt podeu tocar l'ànima i el cap amb una sola frase perjudicial amb segones per guanyar un punt al programa”, va assegurar Anabel Pantoja visiblement enfadada.

➡️ Gent

Més notícies: