Muntatge de fotos de primer pla d'Omar Sánchez amb rostre seriós i Anabel Pantoja amb rostre somrient
GENT

Omar Sánchez confessa l'addicció que tenia Anabel Pantoja durant el matrimoni

Omar Sánchez assegura que la seva exdona necessitava pastilles per poder dormir, un hàbit que provocava moltes tensions

Omar Sánchez ha revelat detalls íntims i preocupants sobre el seu matrimoni amb Anabel Pantoja. La confessió de Sánchez ha causat enrenou en el món de la premsa rosa, ja que va exposar una addicció que, segons ell, va afectar profundament la seva relació. Anabel Pantoja tenia una forta dependència de les pastilles per dormir.

Va ser la mateixa Anabel la que va confirmar aquest problema a Viernes Deluxe fa uns anys. “M'he adonat de la dependència que tinc als somnífers, en prenc diàriament més del doble del que m'aconsella el meu doctor”, va declarar. “Soc addicta a les pastilles i de vegades les barrejo amb alcohol”, va afegir quan Kiko Matamoros va intentar aprofundir.

Plànol mitjà d'Omar Sánchez assegut a 'De Viernes' amb rostre seriós

Omar Sánchez ha ampliat aquest debat assegurant que Anabel Pantoja tenia un problema amb les pastilles per dormir, segons el seu ex. Aquesta dependència no només afectava la seva salut, també al seu comportament i a la seva presència a les xarxes socials. “Intentava protegir-la, però ella no em feia cas i gravava vídeos a les seves xarxes que no l'afavorien”, confessa Omar a ¡De Viernes!

El relat de Sánchez reflecteix els seus intents constants per ajudar Anabel. La frustració d'Omar s'accentuava en veure com la seva dona compartia contingut a les xarxes socials que ell considerava perjudicial. Aquests vídeos, segons ell, no només afectaven la imatge pública d'Anabel, també exacerbaven el seu estat de salut i el benestar emocional.

Així s'ha pres l'embaràs d'Anabel

Durant l'entrevista, Omar també va abordar el recent anunci de l'embaràs d'Anabel Pantoja amb la seva nova parella, David Rodríguez. Sánchez va admetre que no s'ha pres bé la notícia i va expressar el seu dolor en assabentar-se d'una manera tan abrupta.

“El pitjor moment d'aquest any per a mi, sens dubte, ha estat quan m'aixeco al matí i em trobo una portada de la meva exparella que està embarassada”, va comentar visiblement afectat.

Omar Sánchez es va mostrar reflexiu sobre el seu matrimoni amb Anabel i l'impacte que els mitjans van tenir en la seva relació. Va admetre que, malgrat els esforços per mantenir el seu matrimoni, la situació es va tornar insostenible.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia del seu casament

Des de la ruptura, tant Omar com Anabel han seguit camins separats. Anabel ha trobat la felicitat amb David Rodríguez i es prepara per rebre el seu primer fill. Omar, per la seva banda, està intentant reconstruir la seva vida i trobar el seu camí.

Malgrat els desafiaments i les dificultats, Omar Sánchez assegura que continua desitjant el millor a Anabel. “No em fa pena que el fill d'Anabel podria haver estat meu. Em va impactar, però són coses que passen a la vida per alguna raó”.

I conclou: “Jo crec que Anabel ha volgut ser mare sigui com sigui perquè quan estava amb Yulen també volia ser mare”.

➡️ Gent

Més notícies: