Muntatge de fotos de primer pla d'Omar Sánchez amb cara seriosa, una imatge d'ell amb Marina Ruiz i una altra imatge d'Anabel Pantoja plorant amb un emoji de cor trencat al costat
GENT

Omar Sánchez, contundent per la ruptura amb Marina: mai ho va fer per Anabel Pantoja

Omar Sánchez reacciona a l'última hora sobre Marina Ruiz fent una cosa que mai va fer amb Anabel Pantoja

Omar Sánchez encara continua intentant assimilar la seva ruptura recent amb Marina Ruiz. La influencer va cometre un error i va revelar la separació, deixant a tots sorpresos. Després dels fets, el canari va confirmar la notícia demanant respecte per la situació delicada en què tots dos es trobaven.

Ara Omar ha reaparegut per denunciar les crítiques que està rebent la seva exparella. Cosa que mai va fer per Anabel Pantoja, que va ser fortament qüestionada per trencar amb el surfista.

Omar Sánchez fa un pas amb Marina Ruiz que mai va fer amb Anabel Pantoja

Omar Sánchez va confirmar que havia trencat amb Marina Ruiz mitjançant un vídeo que va compartir al perfil d'Instagram. En aquest se'l veia molt afectat i va demanar, amb la veu entretallada, respecte pel moment complicat que travessava. Tot i això, els defensors d'Omar han pres la paraula i han esclatat contra Marina en veure-la d'allò més feliç.

Captura de la storie d'instagram d'Omar Sánchez mentre parla mirant a càmera i està vestint de negre

La influencer s'ha refugiat en la seva família i en les sevesamigues i, durant aquests dies, ha gaudit dels seus plans de lleure. Això ha provocat que rebi nombrosos missatges criticant-la pel seu estat d'ànim. En aquest sentit, Omar ha reaccionat a les seves històries defensant Marina i demanant respecte, cosa que mai va fer amb Anabel Pantoja.

“Fa temps que no passo per aquí, ja saben la situació, però l'ocasió ho mereix, vull demanar una mica de respecte per a Marina”, comença dient. El canari denuncia “l'assetjament” que està rebent “ella i la seva família”, i demana que cessin els missatges que està rebent. “Només demanar-vos aquest favor, respecte, no comparteixo els insults ni les amenaces”, sentencia.

Aquesta actitud contrasta amb aquella que Omar va mostrar després de trencar amb Anabel. En aquesta ocasió, la sevillana va ser el blanc de les crítiques, arribant a ser qüestionada de manera pública fins i tot a Sálvame. Ara bé, no es va posicionar al seu costat, la va deixar completament sola.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia del seu casament

Fins i tot va arribar a concedir una entrevista a la revista Semana, on va esclatar durament contra ella. “Si jo arribo a saber la veritat, jo no em caso, ho tinc claríssim, jo estava al 100 % per ella”, va declarar.

En canvi, ara sí que ha sortit en defensa de Marina en un intent de posar fre a la situació que travessa. Per la seva banda, la influencer ha respost al missatge d'Omar, agraint-li les paraules.

Marina Ruiz reacciona a la defensa d'Omar Sánchez

En només uns dies, la vida de Marina ha fet un gir considerable. Després de conèixer-se la ruptura amb Omar, no ha parat de rebre missatges que qüestionen la realitat dels seus sentiments cap al canari.

Omar Sánchez i Marina Ruiz abraçats i somrients a la platja

Alguns dels seus seguidors l'acusen de no empatitzar amb el dolor del surfista i mostrar-se feliç només uns dies després de trencar-lo. “Escolta, d'una ruptura s'ha tret unes vacances”, publicava una usuària. “No té sentiments per res ni ningú”, afegia una altra.

Després de la defensa d'Omar, Ruiz ha agraït les paraules i lamenta que hi hagi gent que estigui qüestionant-la. “Hi ha comentaris que són de pena, crec que no me'ls mereixo”, començava dient. “He deixat una relació sanament, i sembla que he fet una cosa supergreu, he de continuar amb la meva vida”, afegia.

Captura de l´instagram de Marina Ruíz Amor amb un gran missatge d´agraïment

Resulta evident que cadascú està intentant curar les ferides de manera completament diferent. Marina s'ha refugiat en les seves amigues i ha decidit posar terra pel mig, mentre que Omar comparteix frases carregades de significat.

Sigui com sigui, en allò que coincideixen és que cadascú ha de seguir el seu camí i continuar amb la seva vida. “S'ha acabat una relació i ja està, cal tirar endavant per més que faci mal”, publicava Omar.

➡️ Gent

Més notícies: