Muntatge de Susanna Grisoo parlant amb una camisa verda i Anabel Pantoja somrient amb els cabells recollits, un top taronja i la panxa fora
GENT

El bonic desig de Susanna Griso a Anabel Pantoja després d'haver dubtat de l'embaràs

Susanna Griso dedica unes paraules boniques a Anabel Pantoja després de qüestionar amb duresa el seu embaràs

Després de tot l'enrenou que s'ha generat al voltant dels comentaris que ha fet sobre l'embaràs d'Anabel Pantoja a Espejo Público, Susanna Griso ha reaparegut públicament. I ho ha fet per rebre un important reconeixement a tota la seva trajectòria professional.

Aquest dimecres, 12 de juny, la presentadora de televisió ha rebut el premi a la Millor creadora d'opinió als guardons Maga de Magas. Gala col·loquialment coneguda al nostre país com els Pulitzer espanyols.

Susanna Grisoo somrient amb una samarreta negra i un micròfon vermell davant

Després d'agrair públicament aquest reconeixement, Susanna Griso ha volgut aprofitar l'ocasió per enviar-li un missatge emotiu a Anabel Pantoja. Tot i les crítiques que ha rebut per part de la influencer a les xarxes socials, la comunicadora li ha desitjat el millor en aquesta bonica etapa de la seva vida:

“No la conec personalment, però el que li diria és que gaudeixi del moment i jo sempre dic que l'embaràs és de les etapes més felices de la meva vida. Cal blindar-se…”.

Susanna Griso li dedica unes paraules a Anabel Pantoja després de qüestionar el seu embaràs a la televisió

Tot i el darrer desacord que ha tingut amb Anabel Pantoja, Susanna Griso ha volgut aprofitar aquesta ocasió per desitjar-li el millor durant el seu primer i esperat embaràs.

A més, no ha tingut objeccions a donar-li a la neboda d'Isabel Pantoja un valuós consell. "Jo li diria que gaudeixi del moment", ha assegurat la presentadora, després d'aquesta gala de premis organitzada per El Español.

Dimarts passat, 4 de juny, Anabel Pantoja va fer oficial el seu embaràs a través d'una exclusiva per a Lecturas. Com calia esperar, la resta de programes i mitjans de comunicació no van trigar a fer-se ressò d'aquesta inesperada notícia.

Muntatge de Susanna Grisoo parlant amb una camisa blanca i Anabel Pantoja somrient amb els cabells recollits

Durant aquests dies, Susanna Griso i la resta de col·laboradors d'Espejo Público han dedicat part de la seva emissió a comentar aquesta exclusiva. No obstant això, el que menys s'esperava la influencer era que qüestionessin amb duresa aquest moment tan especial de la seva vida.

“Creieu que Anabel Pantoja està preparada per ser mare?”, “penseu que durarà amb la seva parella fins al primer aniversari del seu fill?” o “rendibilitzarà i explotarà el seu embaràs i el seu fill?”, són només algunes de les preguntes que s'han fet en aquest format d'Antena 3.

Després de fer-se ressò d'aquestes crítiques i d'altres, Anabel Pantoja va anar a les xarxes per denunciar públicament l'actitud de Susanna Griso i de la resta del seu equip de col·laboradors:

“Fa una setmana vaig donar la notícia més important de la meva vida. La majoria es va bolcar i les mostres d'afecte em van omplir l'ànima, però hi va haver altres persones que, sense conèixer-me, van deixar anar unes frases tan boniques enmig de programes de televisió”.

Primer pla d'Anabel Pantoja amb rostre de sorpresa al debat de 'La isla de las tentaciones'

I encara que no va voler donar cap nom, no hi ha cap mena de dubte que Anabel s'estava referint als atacs que havia rebut al programa presentat per Susanna Griso.

“No sabeu fins a quin punt podeu tocar l'ànima i el cap amb una sola frase perjudicial amb segones per guanyar un punt al programa”, va assegurar la influencer visiblement emocionada.

Després d'aquest comunicat, Susanna Griso no va tenir objeccions a demanar-li disculpes públicament: “En nom d'Espejo Público demano disculpes a Anabel Pantoja”.

No obstant això, la presentadora no va tenir objeccions a compartir també la seva opinió sobre això. “Si tu et sobreexposes amb una exclusiva o estant a les xarxes i explicant el sexe del teu bebè, tindràs més crítiques”.

➡️ Gent

Més notícies: