Muntatge d'Anabel Pantoja somrient amb els cabells recollits, un top taronja i la panxa destapada i David Rodríguez somrient amb una samarreta marró

GENT

Anabel Pantoja destapa la cara B del seu embaràs de David Rodríguez: 'Tenia por'

Anabel Pantoja torna a les xarxes socials per compartir el darrer contratemps que ha patit arran del seu embaràs

Després de la seva última entrevista, on va revelar el seu tan desitjat embaràs, Anabel Pantoja ha tornat a les seves xarxes socials fa tot just unes hores. I tot per compartir amb els seus seguidors el costat no tan bo de la gestació.

Fa tot just unes hores, la influencer ha publicat una nova història a Instagram. Ha optat per no compartir cap imatge en especial, tot i això, ha aprofitat l'ocasió per assegurar que ha passat “una de les pitjors nits” del seu embaràs.

Primer pla d'Anabel Pantoja amb ulls plorosos a 'Sálvame'

“Porto literalment tota la nit desperta. M'he aixecat al bany set vegades i la fatiga a la gola ha estat el més desagradable del món”, ha explicat Anabel Pantoja a aquesta xarxa social.

Unes declaracions molt diferents de les que va fer dimarts passat, 4 de juny, durant la seva última i inesperada exclusiva. Aquell dia, a més d'anunciar que està esperant el seu primer fill amb David Rodríguez, la tertuliana va assegurar que estava tenint un embaràs molt tranquil.

“No em puc queixar. Em canso una mica més del que és habitual, faig moltíssim pipí, però ja”, va revelar Anabel Pantoja després d'assegurar que, fins aleshores, no havia tingut “ni nàusees, ni vòmits”.

Anabel Pantoja i el seu xicot a la fira d'abril

A més, durant la seva entrevista per a Lecturas, la influencer també va compartir el motiu pel qual no havia fet oficial aquesta notícia abans. Tal com va assegurar ella mateixa, “tenia por” d'explicar-ho perquè encara no havia superat els quatre mesos de gestació:

“Ja hem passat els mesos de seguretat. Ara que el doctor m'ha dit que tot està perfecte, estic més tranquil·la, però al principi t'espantes i no vols il·lusionar-te per si no surt bé”.

Anabel Pantoja explica a xarxes com està sent el seu embaràs amb David Rodríguez

Tot i que durant els quatre mesos que porta de gestació Anabel Pantoja no ha tingut cap problema, no tot seria de color de roses. I prova d'això és la mala nit que ha passat l'actual parella de David Rodríguez.

Storie d'Anabel Pantoja a Instagram explicant la mala nit passada l'11 de juny de 2024

Tal com ha assegurat ella mateixa a les històries del seu perfil d'Instagram, ha estat “tota la nit desperta”. "La fatiga a la gola ha estat el més desagradable del món", ha afegit a continuació.

Tot i això, hores abans de compartir aquesta confessió amb els seus més d'un milió de followers d'Instagram, Anabel Pantoja es disculpava amb ells per haver estat “desapareguda”. I és que la col·laboradora de televisió havia estat “descansant i posant-se al dia” després del seu darrer viatge.

No obstant això, i malgrat la “por” que va passar durant els primers mesos de gestació, no hi ha cap dubte que Anabel Pantoja està fent realitat un dels seus somnis més grans. Cosa que ella mateixa va confessar durant la seva última i reveladora exclusiva.

“Compleixo el somni de tenir una família[…]Estàvem buscant el nadó fa temps. L'any passat, a l'octubre, em vaig quedar embarassada, però no va poder seguir endavant… Va ser molt poc temps. Va ser un cop”.

➡️ Gent

Més notícies: