Dues dones posant amb un gràfic de diners al fons.
GENT

Alexia Rivas explota en descobrir quants diners està guanyant Alejandra Rubio

Alexia Rivas no entén l'actitud que té Alejandra Rubio després d'anunciar el seu embaràs a través d'una exclusiva

Alejandra Rubio i Carlo Costanzia segueixen sent el centre de totes les mirades gairebé una setmana després que anunciessin el seu embaràs en una revista del nostre país. Tant és així que, aquest matí, Vamos a ver ha dedicat part del seu club social a comentar totes les novetats relacionades amb aquesta exclusiva.

Entre altres coses, els col·laboradors d'aquest programa de Telecinco han analitzat l'última i polèmica entrevista de Terelu Campos a ¡De Viernes!. Moment en què Alexia Rivas no ha pogut evitar saltar pels aires després de conèixer la fortuna que genera aquesta mediàtica parella.

Captura d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia com a convidats de De Divendres

Tal com va apuntar fa uns quants dies Kiko Matamoros, Alejandra Rubio i l'actor s'han embutxacat una abundant quantitat de diners per la seva exclusiva. Xifra que podria pujar fins als 85.000 €.

A més, a aquesta suma caldria afegir-hi tot el que s'ha embutxacat la seva mare amb les seves darreres intervencions televisives. Una informació que ha deixat veritablement impactada Alexia Rivas.

Tant és així que, durant la seva última intervenció a Vamos a ver, la comunicadora no ha tingut objeccions a carregar contra l'actitud que està tenint la mateixa Alejandra Rubio.

Dues dones en un programa de televisió, una d'elles parlant i l'altra escoltant amb els ulls tancats, amb un text en pantalla que diu:

En aquests anys, han estat diverses les ocasions en què hem pogut sentir a la influencer dir que ella no ven la seva vida en els programes i revistes del cor. De fet, quan algun reporter s'hi acosta, la jove sempre deixa al descobert el seu costat més “desafiant”.

Per això, ara Alexia Rivas no entén per què Alejandra Rubio en segueix presumint quan, fa uns dies, no va tenir objeccions a anunciar el seu embaràs a ¡Hola!.

Alexia Rivas critica l'actitud tan contradictòria que està tenint Alejandra Rubio

A Alexia Rivas no li ha fet sentir gens bé que Alejandra Rubio segueixi dient que ella no viu de les exclusives, després del que ha passat els últims dies. Ja que, entre la seva exclusiva i l'última entrevista de la seva mare, han pogut superar la barrera dels 100.000 euros.

Tot i això, el que més ha molestat a la periodista és l'actitud que sempre té la influencer amb els mitjans de comunicació. Durant tots aquests anys, la filla de Terelu s'ha mostrat molt poc disposada a atendre la premsa.

Dues dones posant, una amb un vestit negre i l'altra amb una samarreta vermella.

Tant és així que, més d'una vegada, les paraules i l'expressió corporal d'Alejandra Rubio han jugat en contra. Però Alexia Rivas no ha estat l'única que ha criticat aquests dies l'actitud “desafiant” i “xulesca” de la jove.

Dimecres passat, 19 de juny, el mateix Joaquín Prat va voler donar la seva opinió sobre això. Aquell dia, el presentador i els col·laboradors d'aquest format van analitzar la darrera intervenció pública de la influencer.

Segons es pot veure en un vídeo, un equip d'Europa Press va preguntar a Alejandra pel seu viatge a Eivissa. Però un cop més, l'actitud de la noia no va ser la més encertada. Cosa que va voler destacar el presentador i company d'Alexia Rivas:

“A mi el que em crida l'atenció és l'actitud d'Alejandra quan li pregunten l'agència. Si no vols parlar no et paris, però no entenc aquesta actitud desafiant quan, l'endemà, surt a ¡Hola! amb una actitud totalment diferent”.

I encara que Joaquín Prat va assegurar que “cal estar en les dures i en les madures”, va voler donar un vot de confiança a la influencer: “Segur que ho aniràs aprenent”.

➡️ Gent

Més notícies: