Muntatge de fotos de primer pla de Kiko Jiménez i Sofia Suescun tots dos amb rostre somrient i, al costat, un emoji de cor trencat amb interrogants
GENT

Sofía Suescun posa en perill la seva boda amb Kiko Jiménez en fer un comentari polèmic

Sofía Suescun té problemes. Està flirtejant amb Abraham García, cosa que no li sembla bé a Kiko Jiménez

Sofía Suescun ha tornat a ser el centre d'atenció amb la seva participació en Supervivientes All Stars. La popular creadora de continguts i exguanyadora del reality show es troba actualment als Cayos Cochinos. Allà el seu comportament ha generat una sèrie de controvèrsies que podrien posar en perill la seva relació amb Kiko Jiménez.

Tot i que Kiko assegura confiar-hi, els comentaris i les actituds de Sofía han deixat lloc per a l'especulació. Des que va començar Supervivientes All Stars, les càmeres han captat diversos moments de flirteig entre Sofía Suescun i Abraham García. Aquest flirteig no ha passat desapercebut per als espectadors ni per a Kiko Jiménez.

Abraham García i Sofia Suescun posant amb samarretes negres i somrient.

Kiko reconeix que està molest: "Hi ha coses per les quals passo i d'altres que no. No desconfio de Sofía ni soc gelós, tenim una relació molt sana i ens coneixem molt bé. Jo soc igual, jo sempre estic vacil·lant, però Abraham hauria d'aixecar una mica el peu de l'accelerador i no ser tan cridaner".

Kiko, després de ser preguntat per Abraham, ha deixat clara la seva postura. "Hauria d'haver anat a La Isla de las Tentaciones, com a temptador. Està temptant Sofía".

Sofía Suescun creua certs límits amb el seu comentari

Les imatges emeses al programa han mostrat Sofía i Abraham mantenint converses còmplices i properes. En una d'aquestes xerrades, Sofía va parlar obertament sobre la seva operació de nas i com Kiko l'havia animat a sotmetre's a la intervenció. Aquest tema va desencadenar un comentari per part d'Abraham que ha aixecat moltes celles.

Captura de Kiko Jiménez al plató de Supervivientes

“Si algú et diu a tu que has de canviar alguna cosa perquè no t'agrada, bé no t'estima, ho sento. Quan algú t'agrada no has de canviar-li res”, li va dir Abraham, i Sofía va respondre amb un somriure i un aire de complicitat.

La conversa va prendre un gir encara més polèmic quan Abraham va preguntar a Sofía si trobava a faltar el seu xicot. La resposta de Sofía, “Bé…”, deixat en l'aire i sense aclarir, ha estat interpretat com un senyal de dubte o insatisfacció en la seva relació. Aquest comentari ha alimentat els rumors i l'especulació sobre l'estat real de la relació i el futur junts.

Captura d'un petó de Kiko Jiménez a Sofia Suescun al plató de Supervivientes

Abans de partir cap a Hondures, Sofía i Kiko havien manifestat el seu desig de casar-se quan ella tornés de Supervivientes All Stars. No obstant això, el comportament recent de Sofía i els seus comentaris han posat en dubte aquests plans.

Els seguidors de la parella estan dividits. Alguns creuen que la relació és prou forta per superar aquests desafiaments, mentre que uns altres pensen que els problemes que estan sortint a la llum al programa podrien ser un indici de tensions més profundes.

➡️ Gent

Més notícies: