Muntatge de fotos de Laura Madrueño plorant i, al costat, el logotip de Telecinco amb el plató de 'Supervivientes' de fons
GENT

La veritable cara de Laura Madrueño veu la llum i Telecinco ja no la pot ajudar

Laura Madrueño ha tret a la llum el seu fort caràcter durant la primera gala de 'Supervivientes All Stars'

Si per alguna cosa es caracteritza Laura Madrueño és per aquest somriure que, des del primer dia, ha regalat a tots els seguidors de Supervivientes. Tot i això, aquest diumenge la presentadora no ha pogut evitar treure a la llum un costat de la seva personalitat fins ara desconegut.

Tal com hem pogut veure durant la primera gala d'All Stars, malgrat la seva aparença amable i divertida, la Laura també té un fort caràcter. El qual ha deixat al descobert a la prova de recompensa d'aquest 23 de juny.

Laura Madrueño amb cabell arrissat i vestit blanc amb detalls daurats està dret davant d'un arbre i vegetació, somrient a la cambra. Captura de 'Supervivientes' el 23 de juny de 2024

Segons els ha explicat Laura Madrueño als supervivents, aquest desafiament estava compost de dues parts. Durant la primera, havien de rescatar del mar diversos sacs plens de cocos.

Tot seguit, i després de reunir tots els cocos possibles en el temps estipulat, els concursants havien d'apuntar amb ells cap a una taula plena de recompenses i penitències.

Després de posar fi a aquest joc, Laura Madrueño s'ha disposat a comunicar als nàufrags quins havien estat els seus premis. Entre ells hi havia dos llumins, un quinqué i unes ulleres de busseig amb tub.

Persones manipulant utensilis sobre una taula de bambú en un entorn exterior. Captura de 'Supervivientes' el 23 de juny de 2024

A més, també s'han emportat dues penitències personals: per una banda, Bosco no podrà pescar durant 24 hores, mentre que Jorge Pérez haurà de cuidar el foc durant el mateix temps.

En veure les recompenses que han aconseguit durant aquest desafiament, els concursants han intentat negociar amb Laura Madrueño. Tot i això, la presentadora ha estat molt clara i els ha recordat que “això no és la taula de les temptacions”.

Moment en què Alejandro Nieto s'ha dirigit a Jorge Javier Vázquez a la recerca d'ajuda externa: “Jorge Javier, per favor, tu que manes”. Paraules que no han fet sentir gens bé a la comunicadora. “Aquí la que mana soc jo!”, li ha respost amb serietat.

Laura Madrueño treu a la llum el seu fort caràcter durant la primera gala de Supervivientes All Stars

Telecinco no ha pogut fer res per ajudar Laura Madrueño durant la gala d'aquest diumenge, 23 de juny. I tot després que la presentadora hagi deixat al descobert el seu caràcter fort en ple directe.

La companya de Jorge Javier Vázquez s'ha hagut de posar seriosa amb els concursants després que intentessin negociar amb ella les recompenses que havien obtingut.

Els concursants de 'Supervivientes' i Laura Madrueño amb una taula de fusta i objectes diversos. Captura de 'Supervivientes' el 23 de juny de 2024

Per això, i després que Jorge Pérez assegurés que necessiten “el kit de pesca com sigui”, Sofía Suescun li ha proposat un bescanvi a la Laura. “Et canviem el quinqué i els llumins pel kit de pesca”, li ha ofert la influencer.

En aquest moment, la presentadora s'ha vist en l'obligació de recordar-los que això no és la taula de les temptacions. “És el que heu guanyat”, ha afegit tot seguit.

Tot i això, a Alejandro Nieto no li han acabat de convèncer les explicacions de Laura Madrueño. Tant és així que no ha dubtat a demanar ajuda a Jorge Javier: “Si us plau, tu que manes”.

“Com que tu que manes! Alejandro, aquí la que mana soc jo! Això t'ha de quedar clar des d'avui. Així que s'ha acabat la història”, ha conclòs la presentadora, visiblement molesta pel comentari.

➡️ Gent

Més notícies: