Muntatge de fotos de Terelu Campos plorant i Anne Igartiburu parlant a càmera al programa 'D Corazón'
GENT

Anne Igartiburu fa plorar Terelu Campos per culpa d'un moment surrealista

Anne Igartiburu ha sorprès Terelu Campos a ‘D Corazón’ amb una situació absolutament impactant al plató

El món del cor ha estat testimoni d'un moment que, sens dubte, quedarà enregistrat a la memòria dels espectadors. Terelu Campos, després d'una intensa entrevista a ¡De Viernes!, s'ha presentat al programa D Corazón, de La 1, conduït per Anne Igartiburu, amb Jordi González.

Allò que havia de ser una entrevista més, s'ha convertit en un episodi ple de sorpreses i emocions. Un moment que ha culminat amb un instant surrealista que ha fet que Terelu Campos esclati a plorar. Tot perquè, amb la intel·ligència artificial, se li ha mostrat com serà la cara del net o neta que tindrà.

Captura de Terelu Campos asseguda al plató de 'D Corazón' escoltant les seves declaracions

Terelu Campos torna a parlar de l'embaràs de la seva filla amb Anne Igartiburu

Després de la seva participació a ¡De Viernes!, Terelu Campos ha aparegut a D Corazón. En aquest, Anne Igartiburu, amb el seu carisma i empatia característics, ha volgut aprofitar l'oportunitat per entrevistar encara més a fons la mare d'Alejandra Rubio. Ha volgut descobrir com afronta que la seva filla estigui esperant el seu primer fill amb Carlo Costanzia.

La filla de Maria Teresa Campos s'ha reiterat en tot allò que ha dit fins ara. Ni més ni menys que es va sorprendre amb la gestació i que fa costat incondicionalment a la parella. Ha deixat clar que la tindrà al seu costat per a tot allò que necessiti.

Captura d'Anne Igartiburu parlant al plató de 'D Cor' sobre Terelu Campos i la seva nova etapa com a àvia

Anne Igartiburu fa viure a Terelu Campos el moment més surrealista de la seva carrera televisiva

Anne Igartiburu ha preparat una sorpresa molt especial per a Terelu Campos. Conscient de la recent entrevista i de l'estat emocional, la presentadora ha decidit fer alguna cosa fora del comú. Cosa que esperava que toqués profundament el seu cor.

L'equip de D Corazón, utilitzant la intel·ligència artificial, ha volgut mostrar a la mare d'Alejandra una projecció de com podria ser la cara del seu futur net o neta. Aquest moment, carregat de simbolisme i anticipació, ha desencadenat una onada d'emocions a Terelu, que no ha pogut contenir les seves llàgrimes.

Alejandra ja ha dit que no li posarà el nom Teresa al nadó si és una nena, per això Anne Igartiburu i els treballadors han decidit dir-li al nadó Alejandro o Carla. I després s'ha mostrat la cara del futur net i també de la possible neta. I de tots dos han destacat per la pell bruna del seu pare i els llavis carnosos de la seva mare.

Captura de Terelu Campos plorant al programa 'D Corazón' mentre li ensenyen com podria ser la seva futura néta

Veure la possible cara del seu futur net o neta ha estat un moment aclaparador per a Terelu. L'emoció i la sorpresa han estat combinades per crear una reacció commovedora.

Ella, visiblement emocionada, ha esclatat a plorar davant de la visió de les dues cares infantils que Anne Igartiburu havia revelat. Aquest moment no només va destacar la vulnerabilitat de Campos, sinó també l'habilitat de la basca per crear moments profundament significatius.

Després d'això, la futura àvia ha afirmat sobre aquest retrat: “Em semblen moníssims. Però el més important és que estigui bé”.

Anne Igartiburu, després d'aquest instant surrealista, ha volgut empatitzar amb Terelu Campos i preocupar-se pel seu estat. I li ha respost: “Ara, per fi, estic tranquil·la. Però han estat unes setmanes difícils, en les quals se'm va veure afectada la gola, perquè el cos i la ment són molt savis”.

➡️ Gent

Més notícies: