Muntatge d'Alejandro Rubio seriós en vestit, Mar Flores somrient amb camisa blanca i Alejandra Rubio somrient

GENT

El pare d'Alejandra Rubio segueix els passos de Mar Flores després de l'última hora

Alejandro Rubio ha decidit allunyar-se tot el possible de l'enrenou que s'ha generat al voltant de la seva filla i Carlo Costanzia

Igual que ha fet Mar Flores, Alejandro Rubio ha decidit guardar silenci sobre la suposada nova relació d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia. Tots dos han optat per respectar la vida privada dels seus fills respectius i, per ara, s'han negat a pronunciar-s'hi.

Durant tots aquests anys, Alejandro ha intentat passar desapercebut pels mitjans de comunicació del nostre país. Tant és així que han estat comptades les ocasions en què hem pogut veure l'empresari parlar amb la premsa.

Muntatge d'Alejandro Rubio amb vestit negre i corbata grisa i Mar Flores somrient amb el cap tort amb una brusa marró
Alejandro Rubio i Mar Flores no s'han pronunciat sobre aquest tema | e-noticies.cat, GTRES, Europa Press

Per això, tot l'enrenou que s'ha generat al voltant de la seva filla està afectant de manera considerable la discreta vida que portava fins ara. I prova d'això són les últimes imatges que han aconseguit en primícia Europa Press.

Aquesta agència de notícies ha aconseguit gravar Alejandro Rubio mentre es dirigia a un establiment de la ciutat de Madrid. Com calia esperar, han aprofitat l'ocasió per preguntar-li per la nova il·lusió d'Alejandra.

Alejandra Rubio acompanyada pel seu pare, Alejandro Rubio, arriba a l'església Santa Maria de Canà per assistir a la missa funeral en memòria de la seva àvia, María Teresa Campos, a 25 de setembre de 2023, a Pozuelo de Alarcón (Madrid)
Alejandro Rubio vol respectar la privadesa de la seva filla | Europa Press

Tot i això, Alejandro ha optat per no dir res al respecte, una decisió que també ha pres la mateixa Mar Flores. Després de la polèmica que es va generar al voltant de l'última entrevista del seu fill Carlo, la model ha intentat romandre en un segon pla.

Tot i això, el seu nom ha tornat a sortir a la palestra després de la publicació de l'última portada de Setmana. I encara que ella, per ara, ha evitat pronunciar-s'hi, la periodista Letícia Requejo ha compartit una valuosa informació.

Alejandro Rubio segueix els passos de Mar Flores: cap no s'ha pronunciat sobre la relació d'Alejandra i Carlo

Tant Alejandro Rubio com Mar Flores han pres la contundent decisió de no ficar-se a la vida privada dels seus fills. Per això, tots dos han optat per no parlar amb la premsa sobre la seva suposada relació sentimental.

Tot i això, Leticia Requejo ha compartit amb l'audiència de TardeAR tota la informació que coneix sobre això. Segons ha revelat, la model "no tenia ni idea d'aquesta possible relació". "S'ha assabentat ara per la revista d'aquesta nova il·lusió de Carlo", ha assegurat tot seguit.

Portada de la revista 'Semana' amb Alejandra Rubio i Carlo Costanzia
Alejandra no sabia que l'estaven fotografiant | Semana

A més, la periodista considera que a Mar Flores "li semblarà bé això d'aquesta noia amb el seu fill", ja que "li sembla bé tot el que estabilitzi" a Carlo Costanzia. D'altra banda, també ha revelat quina ha estat la primera reacció que ha tingut la filla d'Alejandro Rubio quan ha vist aquesta portada.

Segons Requejo, aquesta exclusiva també ha agafat per sorpresa la mateixa Alejandra, que ha aclarit que, per ara, només s'estan coneixent. Tot i això, s'ha mostrat molt il·lusionada en assabentar-se de la seva existència. "M'ha demanat que li enviï la portada, no sabia que els estaven fotografiant".

I encara que Alejandro Rubio no ha dit res sobre la suposada nova il·lusió de la seva filla, l'exnòvia de Carlo Costanzia ha trencat el silenci. Hores després de sortir a la llum aquesta portada, i a través del programa TardeAR, la jove ha deixat anar una inesperada bomba:

"Està coneixent Alejandra Rubio i m'escriu ahir dient que no es pot creure tot això i que l'única dona que voldrà sóc jo. A bon entenedor, poques paraules són suficients".