Muntatge de fotos de primer pla de Carlo Constanzia amb rostre seriós i Terelu Campos amb rostre neutre

GENT

El gest a la cara de Carlo Costanzia quan sent el nom de Terelu Campos

Carlo Costanzia ha apartat la mirada de la càmera quan li han preguntat si volia ser gendre de Terelu Campos

Carlo Costanzia ha protagonitzat la portada d'una coneguda revista gràcies a unes fotografies que demostren la seva relació amb Alejandra Rubio. Terelu Campos no va trigar a reaccionar, assegurant que respectava les decisions de la seva filla, però insistint que Carlo no era la seva parella formal. Per respondre a aquests dubtes, una reportera ha entrevistat el model i el seu gest després de sentir el nom de Terelu ha sorprès força.

Carlo Costanzia ha donat les gràcies pel tracte que està rebent després de sortir a la llum aquesta notícia, però insisteix que no donarà declaracions. S'ha limitat a guardar silenci i és allà on hi ha el problema, ja que hi ha un gest que l'ha delatat. Quan li han preguntat si volia ser gendre de Terelu Campos ha ajupit la mirada i no ha pogut evitar somriure.

Plànol mitjà de Carlo Constanzia amb rostre seriós passejant pel carrer
Carlo Costanzia prefereix mantenir-se al marge | Europa Press

Carlo insisteix que entén la feina dels reporters, encara que no té pensat donar declaracions sobre Alejandra Rubio. S'ha parlat molt del possible enuig que tindria Terelu Campos, per això Costanzia no vol alimentar la tensió. Això sí, ha mostrat un tímid somriure quan ha sentit el nom de la seva nova sogra.

Carlo no pot tractar malament la premsa perquè recentment va anar a un programa que li va servir per tornar als mitjans. Feia un temps que estava desaparegut a causa dels seus problemes judicials i Telecinco li va donar l'oportunitat d'explicar-se. Ara és al centre de la polèmica perquè tothom vol saber què opina de Terelu Campos.

Carlo Costanzia no ha parlat de Terelu Campos

"Bon dia, jo estic molt bé, vosaltres com esteu?", li ha preguntat Carlo a una reportera. Quan aquesta ha insistit en la seva relació amb Alejandra Rubio ha fet pinya i ha estat molt clar. "Moltes gràcies, no us puc ni us diré res, però entenc la vostra feina", ha comentat sobre això.

Captura de 'Bake Off: Famosos al Horno' amb Terelu Campos plorant amb les mans juntes el 29 de gener de 2024
Terelu Campos ha pres cartes a l'assumpte | RTVE

Què vol dir amb “no puc”? Potser està seguint les directrius que Terelu Campos ha donat després de descobrir aquest idil·li. Luis Pliego, col·laborador de TardeAR, insisteix que Terelu respectarà les decisions d'Alejandra Rubio.

Això sí, fonts properes insisteixen que mare i filla han tingut una petita discussió. El passat de Carlo és ple d'ombres i Terelu vol protegir la seva nena. El model n'és conscient, per això ha intentat ser discret, encara que el seu gest demostra que no té cap problema amb la família Campos.