Muntatge de Mar Flores somrient amb el cap tort i part de la portada de 'Semana' amb el petó de Carlo Costanzia i Alejandra Rubio

GENT

Destapen per què Mar Flores vol que Carlo Costanzia sigui xicot d'Alejandra Rubio

Després de la publicació de les últimes fotografies de Carlo Costanzia i Alejandra Rubio, ha sortit a la llum què és el que opina Mar Flores sobre això

Mar Flores s'ha quedat molt sorpresa en assabentar-se que el seu fill, Carlo Costanzia, ha estat fotografiat fent un petó a Alejandra Rubio al mig del carrer. Tot i això, i malgrat la sorpresa, la model estaria molt contenta d'aquesta nova relació, ja que considera que la tertuliana és "pencaire i molt bona gent".

Aquest mateix matí, la revista Semana ha publicat la seva darrera portada. Hi han dedicat un espai a la catifa vermella dels Premis Goya i a l'arrest d'Antonio Tejado. Però, sens dubte, els dos grans protagonistes han estat la filla de Terelu i l'actor.

Portada de la revista 'Semana' amb Alejandra Rubio i Carlo Costanzia
Carlo Costanzia i Alejandra Rubio han estat enxampats fent-se un petó | Semana

En exclusiva, aquesta capçalera ha publicat una fotografia de Carlo Costanzia i Alejandra Rubio fent-se un petó a plena llum del dia. "Parella sorpresa", es pot llegir a aquesta portada. Una notícia que sembla que ha estat molt ben rebuda per Mar Flores.

Hores abans que aquest número veiés la llum, TardeAR hi ha tingut accés. Moment en què han revelat el motiu pel qual la model vol que el seu fill sigui parella de la influencer.

Tal com ha assegurat Leticia Requejo en aquest magazín de Telecinco, a Mar Flores l'ha enxampada totalment desprevinguda aquesta notícia. "No tenia ni idea d'aquesta possible relació. Ara s'està assabentant per la revista d'aquesta nova il·lusió de Carlo", ha indicat la periodista.

Primer plànol de Mar Flores seria en un esdeveniment
A Mar Flores li sembla molt bé la nova relació sentimental del fill | GTRES

La comunicadora creu que a la model "li semblarà bé això d'aquesta noia amb el seu fill", ja que "li sembla bé tot allò que estabilitzi" l'actor de Toy Boy.

A més, ha revelat el motiu pel qual vol que Alejandra Rubio sigui xicota de l'actor. Segons Requejo, Mar Flores considera que la filla de Terelu Campos és una jove "pencaire i molt bona gent".

Mar Flores està molt contenta que Carlo Costanzia sigui parella d'Alejandra Rubio

Les darreres fotos d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia han deixat sense paraules Mar Flores. Tanmateix, i encara que aquesta notícia l'ha enxampada per sorpresa, la model està molt contenta, ja que considera que la tertuliana pot portar estabilitat a la vida del seu fill.

A qui també ha enxampat desprevinguts aquesta exclusiva han estat els col·laboradors de TardeAR. Per això, Leticia Requejo ha volgut compartir amb els seus companys tot el que sap sobre això.

Muntatge de Carlo Costanzia seriós amb collarets d'or a 'De Viernes!' i Alejandra Rubio somrient a 'Fiesta'
Alejandra deixa clar que, ara com ara, Carlo no és el seu xicot | e-noticies.cat, Mediaset

Tal com ha assegurat la comunicadora, a Alejandra també l'ha enxampada per sorpresa aquesta portada, però s'ha mostrat molt il·lusionada en assabentar-se de la seva existència. "M'ha demanat que li enviï la portada, no sabia que els estaven fotografiant".

Ara bé, la tertuliana ha deixat clar a Leticia Requejo que, per ara, el fill de Mar Flores no és el seu xicot i que només s'estan coneixent:

"Malgrat que jo l'he vista una mica nerviosa i alterada, he vist una noia il·lusionada. A més, m'ha demanat que, si us plau, li enviï la portada perquè vol xafardejar igual que nosaltres".

Per la seva banda, Ana Rosa Quintana ha destacat que això és una cosa "molt inesperada". "Carlo Costanzia no era una persona gaire coneguda, però després d'acudir a ¡De Viernes! i explicar el que va explicar…", ha afegit a continuació.

Durant aquestes darreres setmanes, el fill de Mar Flores s'ha convertit en un dels protagonistes indiscutibles de la premsa social espanyola. I tot arran de les declaracions polèmiques que ha compartit en les dues entrevistes per a ¡De Viernes!.

En totes dues intervencions, Carlo Costanzia ha tret a la llum alguns dels aspectes més durs de la seva vida. A més d'assegurar que "no ha estat mai feliç" i que "el seu primer contacte amb el consum va ser amb deu anys", aquest jove actor va culpabilitzar els seus pares dels seus problemes.

➡️ Gent

Més notícies: