Muntatge amb la portada de la revista 'Semana' on apareixen Alejandra Rubio i Carlo Constanzia

GENT

'Semana' avança la portada amb la nova parella sorpresa que ningú esperava

La revista 'Semana' avança la portada amb una autèntica bomba, i és que mostren la nova parella sorpresa d'aquest 2024

La revista Semana ha sorprès aquest dimarts avançant la portada amb una autèntica bomba per al món del cor. I és que han enxampat la que es convertirà en la nova parella del moment i que ajunta dos importants clans d'aquest país.

Ens referim a Alejandra Rubio i Carlo Costanzia , que han estat enxampats donant-se un apassionat petó. Una parella força curiosa i que ningú no es podia arribar a imaginar.

Captura de la portada de 'Semana' amb Alejandra Rubio i Carlo Costanzia
Alejandra Rubio i Carlo Costanzia, enxampats junts | Telecinco

A més, aquest romanç arriba en un moment en què Costanzia ha guanyat molt de protagonisme, sobretot després que exposés públicament la seva delicada situació familiar a Telecinco.

D'aquesta manera, tots a TardeAR s'han quedat sense paraules, i Letizia Requejo ha corregut per aconseguir contactar amb una de les principals implicades, Alejandra Rubio.

Captura de Carlo Costanzia com a protagonista de De Divendres
Carlo Constanzia, enxampat besant-se amb Alejandra Rubio | Mediaset

Alejandra Rubio i Carlos Constanzia, parella sorpresa

"Això a Terelu no li farà cap gràcia", apuntava Ana Rosa Quintana. "Li donarà alguna cosa".

Després d'aconseguir parlar amb Alejandra, Requeijo assegurava que la noia "està en xoc, igual que nosaltres. No sabien que els estaven fotografiant".

A més, ha deixat molt clar que no són novios, sinó que encara s'estan coneixent per veure si aquest romanç porta cap a algun lloc.

"S'estan coneixent, no són novios, però l'he vist il·lusionada. A l'entorn personal se n'estan assabentant ara, no s'ho esperaven per res", ha donat a entendre la col·laboradora.