Muntatge de Mar Flores amb un vestit blanc, Carlo Costanzia amb dues jaquetes i Rocío Carrasco mirant de banda
GENT

Mar Flores segueix el discurs de Rocío Carrasco i assenyala el pare del seu fill Carlo

Mar Flores i Rocío Carrasco consideren que els seus exmarits tenen molt a veure en les decisions que han pres els seus fills en els darrers anys

Mar Flores ha agafat el mateix camí que Rocío Carrasco i no ha dubtat a assenyalar el pare de Carlo com el principal responsable de la seva situació familiar. La model i empresària considera que el seu fill està influenciat per ell, un discurs molt similar al que ha repetit més d'una vegada la dona de Fidel Albiac.

Ahir a la nit, Carlo Costanzia fill es va asseure al plató de ¡De Viernes! per respondre a tots els dubtes que es van quedar a l'aire després de la primera entrevista. El 19 de gener passat l'actor va parlar, entre altres coses, sobre alguns dels episodis més durs de la seva vida:

Captura de Carlo Costanzia com a protagonista de De Divendres
Mar Flores considera que el seu fill està influenciat pel seu pare | Mediaset

"La meva infància va ser difícil, mai he estat feliç[…]El meu primer contacte amb el consum va ser amb deu anys". A més, el jove va confessar que va arribar a culpar els seus pares "de tot el que li ha passat". Unes declaracions que van aconseguir fer efecte en l'estat anímic de Mar Flores.

Tal com ha transcendit els últims dies, la televisiva "està totalment destrossada", a més considera que el seu fill "s'està equivocant una altra vegada". Tot i això, el que més ha cridat l'atenció és una informació relacionada amb el pare de l'actor.

Segons s'ha revelat, Mar Flores considera que el seu fill Carlo "està influenciat pel seu pare". Un discurs molt similar al que, al seu dia, va pronunciar Rocío Carrasco a través de la seva primera docusèrie.

Mar Flores segueix el discurs de Rocío Carrasco: considera que el seu fill Carlo està influenciat pel seu pare

Igual que Rocío Carrasco, Mar Flores ha passat per un "tempestuós divorci" amb el pare del seu fill Carlo. I prova d'això és l'entrevista que va donar el 2001 a El Mundo:

"Una tarda, vaig decidir anar a recollir-lo a l'oficina i quan passava pel VIPS el veig per la vidriera besant-se apassionadament amb una model.[…]El peritatge de la nul·litat matrimonial especifica que Carlo pateix un trastorn de personalitat narcisista".

Durant tots aquests anys, Mar Flores ha assegurat més d'una vegada que el seu exmarit ha estat influenciant el seu fill Carlo contra ella. I encara que per ara el jove no n'ha parlat malament en les seves intervencions, el cert és que ha explicat diverses dades que han deixat la model "totalment destrossada".

Muntatge amb Mar Flores amb una camisa blanca i Rocío Carrasco amb una americana rosa de talps
Mar Flores i Rocío han passat per situacions molt similars | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Un discurs molt similar al que ha pronunciat Rocío Carrasco des que va tornar al focus mediàtic. A través de la docusèrie, Rocío: contar la verdad para segur viva, la televisiva va revelar l'infern pel qual, segons ella, va haver de passar al costat d'Antonio David Flores.

A més, l'empresària no va tenir objeccions a l'hora de parlar sobre la influència que ha exercit el seu exmarit sobre els seus fills. "No se li ha qüestionat mai, sempre s'ha donat per veraç el que aquesta persona ha dit de mi", va assegurar en una ocasió.

A tal punt arribava aquesta presumpta manipulació que, segons va recordar Rocío Carrasco, el youtuber li va arribar a dir: "Te'ls trauré i faré que t'odiïn".

Muntatge de fotos de pla curt de Rocío Flores amb rostre seriós i la seva mare, Rocío Carrasco, amb rostre neutre
Rocío també està convençuda que el seu exmarit ha aconseguit manipular la seva filla | Instagram, @rotrece, RTVE, e-noticies.cat

"Me'ls ha tret i ha fet que m'odiïn i tinguin aquesta imatge de mi[…]He tingut els meus fills morts en vida. He hagut de fer com que no els tinc, estant vius".

En una altra de les entregues d'aquesta docusèrie, Carrasco va revelar un episodi protagonitzat per Rocío Flores i el seu pare. Una història que coneix gràcies al seu fill petit:

"Ell em va explicar que havia anat al cotxe amb el seu pare i amb la Rocío i estaven parlant de mi. Va dir que el que deien de mi era mentida i el seu pare va dir que si em defensava o parlava bé de mi, baixava del cotxe i se n'anava caminant".

Tal com hem pogut veure aquests darrers anys, aquestes suposades amenaces van fer efecte en la jove. Tant és així que en alguna ocasió hem pogut sentir a la influencer carregar contra Rocío Carrasco i el seu marit: "El dia que jo parli cau Espanya".