Primer pla d'Alexandre ros amb rostre trist al tanatori de María Teresa Campos
GENT

Alejandro Rubio, exmarit de Terelu Campos, decideix parlar per una raó important

Alejandro Rubio trenca el seu silenci durant un important esdeveniment familiar

Alejandro Rubio ha fet una important excepció per un motiu molt especial. I és que, després de tota la vida guardant silenci, l'exmarit de Terelu Campos ha decidit parlar aquest dilluns, 25 de setembre, durant el funeral de Teresa a Madrid.

A les 21.00 hores, la família i alguns dels éssers estimats de la presentadora s'han reunit a l'església de Santa Maria de Canà per donar-li el darrer adéu.

Aquest nou esdeveniment religiós s'ha fet per un motiu molt especial. I és que, després del comiat que li van organitzar a la ciutat de Màlaga , Carmen Borrego i l'exdona d'Alejandro Rubio han vist oportú celebrar aquesta nova cita. I tot per la forta connexió que tenia la mare amb la capital espanyola.

Plànol general de la missa funeral que s'ha realitzat en honor a Maria Teresa Campos
Aquest dilluns s'ha celebrat la segona missa en honor de Maria Teresa | GTRES

Com es podia esperar, aquest important esdeveniment religiós ha estat ple de cares conegudes. Entre moltes altres persones, hem pogut veure Rocío Carrasco, Belén Esteban , Fidel Albiac, Miguel Poveda, Pilar Vidal, Lydia Lozano o María Patiño.

Tot i això, el que ha acaparat totes les mirades durant aquesta vetllada ha estat Alejandro Rubio. I és que, després d'anys ocupant un discret segon pla, l'empresari ha trencat el silenci durant el funeral de Teresa a Madrid.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alejandro Rubio decideix parlar al funeral de Teresa: “És tant que no puc dir res”

Alejandro Rubio ha trencat el silenci a les portes de l'església madrilenya de Santa Maria de Canà, temple on s'ha celebrat el segon funeral de Maria Teresa Campos .

Després de l'emotiva missa oficiada pel Pare Ángel, els assistents a aquest esdeveniment religiós han abandonat aquestes instal·lacions. Però, com es podia esperar, aquest conegut empresari ha acaparat totes les mirades.

Alejandro Rubio ha sortit l'església del braç de la filla. Moment que les càmeres dels diferents mitjans de comunicació han aprofitat per fer-li unes preguntes.

En un intent per desviar l'atenció, li ha demanat a la seva filla que digués alguna cosa. “No, no”, ha respost la influencer, generant les rialles de tots els presents.

Alejandra Rubio acompanyada pel seu pare, Alejandro Rubio, arriba a l'església Santa Maria de Canà per assistir a la missa funeral en memòria de la seva àvia, María Teresa Campos, a 25 de setembre de 2023, a Pozuelo de Alarcón (Madrid)
Alejandro Rubio abandona l'església de la mà de la filla | Europa Press

Tot i això, l'empresari no ha aconseguit la seva comesa i, finalment, s'ha vist en l'obligació de pronunciar-se públicament. Després que un reporter li preguntés per com havia viscut el funeral de la seva exsogra, l'home ha estat molt clar sobre això.

“Molt bé, molt bonic.[Ha estat una missa]molt emotiva i preciosa, com havia de ser”, ha assegurat Alejandro Rubio, amb un somriure a la cara.

A més, i davant les insistències d'uns dels periodistes, el pare d'Alejandra no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de dedicar unes paraules emotives a Teresa.

No hi ha cap dubte que aquesta mítica presentadora ha estat una persona molt important per a Alejandro Rubio. Per això, quan li han preguntat què significava per a ell, l'empresari no ha estat capaç de respondre. “És tant que no puc dir res”.

Alejandro Rubio al funeral de María Teresa Campos vestit amb un vestit negre i mostrant un rostre seriós
Alejandro Rubio aclareix tots els dubtes sobre Teresa | Europa Press

Abans de posar punt final a la seva intervenció amb els mitjans, un dels reporters ha volgut preguntar-li per un rumor que s'ha generat els últims dies.

I és que, segons sembla, hi ha la possibilitat que María Teresa Campos tingui un carrer amb el seu nom.

Tot i això, Alejandro Rubio ha deixat clar que ell no té informació sobre això. “No ho sé, pregunteu-ho a l'alcalde”, ha respost, assenyalant directament José Luis Martínez-Almeida , que també ha acudit a aquest funeral.

Cosa que, segons sembla, es pot arribar a convertir en una realitat. I és que, tal com ha assegurat una de les reporteres enviades, l'alcalde Madrid “no descarta” la possibilitat que Teresa tingui el seu propi carrer a la capital.