Simeone en primer pla mirant un escut del FC Barcelona sobre un vidre trencat
FUTBOL

Simeone accelera per treure al Barça un fitxatge i 2 jugadors més

L'argentí avança els de la Ciutat Comtal i podrien entrar en conflicte ben aviat

Simeone sap que ha de reforçar la seva plantilla de cara l'any que ve i està buscant entre totes les opcions que hi ha. La seva intenció és que arribin fitxatges de qualitat a l'entitat i al millor preu possible. Això ha fet que hagi d'avançar les converses amb els jugadors en qüestió.

Paral·lelament, el Barça no passa per un bon moment econòmic, i per això els seus fitxatges han de ser el menys costosos possible. El del club madrileny coneix la situació i intentarà avançar-se al seu rival, l'entitat de Joan Laporta. Ara, Simeone podria arrabassar als catalans 3 jugadors, una cosa mai abans vista.

Simeone va a totes i tots

Simeone és un dels entrenadors més coneguts al món i ja s'ha convertit en una icona de l'Atlètic de Madrid. Així i tot, fa diverses temporades que no aconsegueix els seus objectius, cosa que l'ha portat a voler moure's pel mercat. Els matalassers s'emportaran dos culers i un dels seus fitxatges més desitjats.

Diego Simeone

El contracte de Marcos Alonso amb el Barça ja s'ha esgotat i els madrilenys el sumaran a les seves files per reforçar el lateral i que aporti veterania. El defensor no ha tingut èxit i buscarà minuts al conjunt veí, de manera que ell i la seva antiga entitat es veuran les cares a LaLiga. També hi ha Íñigo Martínez, un dels centrals dels quals els culers volen desprendre's.

L'ex de l'Athletic Club no està tenint el protagonisme que s'esperava per la irrupció de Pau Cubarsí. Amb contracte fins a 2025, Íñigo Martínez podria ser una de les vendes d'estiu que serveix per buidar plantilla. A més d'arrabassar al Barça dos dels seus jugadors, Simeone vol tancar un dels fitxatges més esperats per Joan Laporta.

El Barça es quedarà sense el seu fitxatge ideal?

Fa molts mesos que el nom de Mikel Merino sona amb força als despatxos del Barça. Tot i que té un valor de mercat de 50 milions, Simeone espera tancar-lo per menys de la meitat, ja que el seu contracte acaba l'estiu que ve. Com sembla que no renovarà, la Reial Societat l'ha de vendre ja.

Mikel Merino apuntant amb el dit amb la samarreta de la Selecció

El director esportiu de la Reial Societat, Roberto Olabe, va declarar fa poc: "Som al juny, no ha renovat i mentiria si et digués que no sento inquietud amb un jugador com Mikel a l'actual mercat". Veient això i que el Barça ha de prioritzar altres fitxatges, Simeone el podria incorporar en poc temps.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: