Mikel Merino amb un escut del FC Barcelona ratllat al costat
FUTBOL

Mikel Merino rebutja el Barça! El fitxatge per un altre equip de LaLiga està per caure

Merino deixa plantat Deco tot i que no continuarà al club basc. Fitxarà per un rival del Barça

No són temps fàcils per al Barça. Els catalans venen d'una temporada decebedora a LaLiga i de perdre una figura històrica com Xavi Hernández, que no ha funcionat a la banqueta. Hansi Flick ha posat l'esperança, però Deco necessita tancar fitxatges i de moment el rebutgen.

El Barça prepara un nou projecte de la mà de l'alemany amb objectius i ambiciosos al mercat, però alhora llunyans. Ja l'estiu passat es va apuntar molt alt i no es va aconseguir arribar, cosa que es podria repetir si no hi ha vendes importants. De moment, un dels objectius per reforçar el pivot, Mikel Merino, els ha donat carabasses.

El migcampista podria sortir per la seva delicada situació contractual amb els bascos, però té una altra proposta més atractiva per a ell a la qual ha donat prioritat. El tema econòmic també pesa en les dificultats que posaria la Reial Societat per tancar un tracte amb el Barça. A més, no és el primer objectiu i no han volgut jugar-s'hi el tot pel tot.

Mikel Merino apuntant amb el dit amb la samarreta de la Selecció

Mikel Merino, una oportunitat de mercat

Mikel Merino acaba contracte amb la Reial Societat el 2025, i s'ha posat a tret per a molts equips. Els bascos, conscients d'això, valorarien una venda malgrat que el pivot és imprescindible per a Imanol Alguacil. La seva clàusula, de 65 M€, arribaria a ser negociable en cas que el '8' no accepti cap proposta de renovació durant l'estiu.

Mikel Merino és una de les opcions que valora seriosament el Barça si no hi pot venir Kimmich. L'alemany continua sent el favorit, i més amb Hansi Flick, però no està ni de bon tros garantida la seva arribada. Esperar-lo, això sí, els pot passar factura com a l'estiu passant, quan van acabar fitxant Oriol Romeu.

Mikel Merino, que ha marcat 8 gols i ha jugat 45 partits, s'ha convertit en un jugador fonamental a la Reial Societat. Aquest curs ha aconseguit els millors registres en les sis temporades que porta a la Reial Societat, i podria buscar nous reptes. Això sí, no serà al FC Barcelona, ja que s'ha decantat per un altre equip de LaLiga: l'Atlètic de Madrid.

Mikel Merino apunta a l'Atlètic de Madrid

Ara mateix, l'Atlètic de Madrid ha pres la davantera per Mikel Merino. El futbolista agrada molt a Simeone, que el veu com una peça ideal per renovar el centre del camp. Els madrilenys necessiten renovar la seva plantilla, i busquen sobretot el talent nacional de LaLiga per tenir rendiment immediat i garantit.

No està descartat, però, que Mikel Merino pugui acabar renovant amb la Reial Societat, encara que sembla molt complicat. Tampoc que el Barça faci un pas endavant, però el que és clar és que, si no signa un nou contracte, sortirà traspassat aquest estiu. Això sí, ara com ara, l'Atlètic de Madrid se l'ha ficat a la butxaca.

Si tanqués el fitxatge, Simeone tornaria a repetir l'operació Vermeeren. El belga ja va deixar tirat Deco després d'estar pràcticament tancat, i ara Mikel Merino té molts números de fer el mateix. L'Atlètic de Madrid li pot oferir més protagonisme i una plaça a l'onze titular d'un equip Champions, i per això la decisió és comprensible.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: