Íñigo Martínez fent gestos de burla amb l'escut del Mallorca
FUTBOL

El Barça treu un fitxatge gratis al Mallorca per si surt Íñigo Martínez

Els culers necessiten reforços i la solució pot ser el possible nou integrant del club illenc

Íñigo Martínez va arribar al Barça abans que comencés aquesta darrera temporada amb la missió d'aportar experiència. L'espanyol havia de ser el suplent de Jules Koundé, ja que Ronald Araújo era intocable. Tanmateix, per sort per a ell, el nivell del francès va baixar considerablement i el basc va començar a acumular titularitats.

Després, va aparèixer Pau Cubarsí, que ràpidament va arrabassar el lloc a Íñigo Martínez. El Barça s'esperava més del defensor i ara podria donar-li sortida al mercat de fitxatges que s'acosta. Si s'acaba marxant, els culers poden arrabassar al Mallorca la seva incorporació històrica, el qual està revolucionant el món del futbol.

Íñigo Martínez, a prop de marxar

A més de perdre les seves oportunitats, una lesió va deixar apartat Íñigo Martínez dels terrenys de joc. Si sumem tots els factors, el basc no ha acabat d'encaixar al Barça; cosa que no s'esperava. A l'Athletic Club, Íñigo Martínez era una peça clau, però al club català n'és un més.

Íñigo Martínez donant la mà a Joan Laporta el dia de la presentació

Si aconsegueixen donar-li sortida aquest estiu, les altes esferes del Barça podrien intentar incorporar Mats Hummels, l'estrella del Borussia Dortmund. El contracte del campió mundial ja ha expirat i actualment es troba sense equip. Així i tot, es diu que el Mallorca està molt a prop de tancar el seu fitxatge, que, a més, seria a cost 0.

El Diario de Mallorca afirma que el seu equip està en un procés avançat de les negociacions amb Mats Hummels. L'alemany té una casa a l'illa i la freqüenta diverses vegades a l'any, per això ho té fàcil. Fonts properes asseguren que el defensa anteposa el benestar al fet de poder guanyar títols i estar en un dels grans d'Europa.

Mats Humels cridant en un partit

Mats Humels podria suplir Íñigo Martínez

Mats Humels aportarà lideratge i veterania a qualsevol equip que vagi, qualitats que anirien molt bé al Barça. Si Íñigo Martínez acaba marxant, l'alemany podria suplir la seva posició perfectament; un veterà que actua com a reforç. Així i tot, sembla que el Mallorca és l'equip que està més a prop de poder comptar amb ell.

El possible fitxatge de Mats Humels pel Mallorca és una de les coses més comentades últimament. Era un moviment que ningú esperava en aquest mercat de fitxatges. És probable que el Barça es quedi sense el seu fitxatge i que el conjunt illenc ho anunciï d'aquí a uns dies.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: