Home somrient amb el polze cap amunt davant d'un fons blau amb el logo de la UEFA EURO 2024 a Alemanya.
FUTBOL

L'MVP de l'Eurocopa s'acosta al Barça: Xavi Hernández ja va demanar el seu fitxatge

L'antic entrenador blaugrana va demanar la seva incorporació, però podria ser per a Hansi Flick

Xavi va demanar diversos fitxatges des que va arribar al Barça, però per la situació del club, no es van poder incorporar. El Barça passa per un mal moment econòmic des de fa uns quants anys i no es pot permetre segons quin fitxatge. L'exentrenador culer va haver de conformar-se amb allò que hi havia, però gràcies a això molts joves han pogut debutar.

Hi ha molts jugadors de talla mundial que han estat al radar del català, i un ha brillat a l'Eurocopa. El primer matx d'Eslovàquia va deixar clar que hi ha un jugador que té qualitat de sobres. Casualment, l'ex del Barça ja hi va estar interessat, però no va poder ser.

El Barça pot anar darrere d'ell

Joan Laporta va afirmar fa poc a El podcast del Presidente que no hi hauria cap fitxatge estrella aquest estiu. Així i tot, se sap que els culers s'estan movent pel mercat de fitxatges i ja han presentat alguna oferta, com ara la de Jeremie Frimpong. Això dona esperances i fa veure que potser el fitxatge d'un dels favorits de Xavi és possible.

Xavi Hernández seriós en una roda de premsa en primer pla

Tots sabem que el Barça necessita un pivot defensiu per poder afrontar millor la temporada que ve. Un dels noms de la llista és el del jugador del Nàpols, Stanislav Lobotka, que ha signat una gran temporada. L'ex del RC Celta va ser l'MVP del partit d'Eslovàquia contra Bèlgica i, evidentment, va destacar per sobre de la resta.

Stanislav Lobotka va posar les coses molt difícils a De Bruyne, que no va poder mostrar el seu millor futbol per culpa de l'eslovac. La premsa cataloga el jugador del Nàpols com a ràpid de ment, creatiu a l'hora d'iniciar jugades i molt bon defensor. Justament aquestes característiques són les que ha de tenir el pivot del Barça.

L'agent de Stanislav Lobotka afirma que hi va haver acostaments per part del Barça

Stanislav Lobotka té contracte fins a 2027 i un valor de mercat de 28 milions d'euros. El seu agent, Branislav Jasurek, va afirmar: "Vam parlar d'això amb Deco. El Barça el fitxaria, però han de passar moltes coses". Per desgràcia per al Barça, els italians demanen més de la xifra que estan disposats a pagar per ell.

El conjunt del sud d'Itàlia demana, com a mínim, 50 milions d'euros pels seus serveis, quantitat que el Barça no vol pagar per Stanislav Lobotka en aquest moment. A més, el jugador va dir a la roda de premsa: "Em sento bé a Nàpols, així que em quedaré". Ara bé, tot podria passar i durant aquest estiu de segur que veiem moviments.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: