Marcos Alonso en primer pla amb Simeone pensatiu amb la mà a la barbeta i els jugadors del FC Barcelona al fons
FUTBOL

Marcos Alonso es confessa i deixa a l'aire el seu fitxatge: Pot seguir al Barça?

El lateral esquerre madrileny Marcos Alonso s'ha sincerat amb relació al seu futur i no descarta cap escenari

El Barça de Hansi Flick ja ha començat a funcionar i, per més que no ho sembli, els primers moviments amb relació al mercat de fitxatges ja s'estan produint. A Can Barça volen tancar diversos fitxatges nous, però abans tocarà avançar diverses sortides que estaven a punta de caramel. Una d'aquestes és la del lateral madrileny Marcos Alonso  que, tot i acabar contracte aquest 30 de juny, encara no té gens clar el seu futur com a futbolista professional.

La temporada de Marcos Alonso com a jugador del Barça ha estat una de les grans incògnites del curs oficial, ja que la seva participació amb Xavi ha estat com a mínim testimonial i residual. Alonso va abandonar el Chelsea amb la intenció de comptar amb un rol important a Can Barça, però la veritat és que els seus minuts han estat pocs i el seu futur és incert.

Marcos Alonso mirant a un costat amb cara de preocupació i la samarreta d'escalfament del Barça

El Barça té clar que no renovarà el contracte de Marcos Alonso, però el futbolista ha comparegut davant dels mitjans de comunicació i ha declarat que no descarta cap escenari. Hansi Flick tampoc compta amb Marcos Alonso, però el madrileny vol esperar que s'acabi l'Eurocopa per acabar de definir el seu futur. L'Atlètic de Madrid semblava estar interessat en Marcos Alonso, però el conjunt madrileny està estudiant altres opcions i sembla que està a un pas de descartar el lateral esquerrà culer.

Marcos Alonso se'n va i no té equip: "No sé ni..."

Tot indicava que Marcos Alonso jugaria a l'Atlètic de Madrid la temporada que ve. Des de fa mesos es rumorejava aquesta possibilitat, atès que el jugador madrileny acaba contracte amb el Barça aquest mateix mes de juny. Enrique Cerezo i Andrea Berta semblava estar decidits a fitxar Alonso perquè compleixi el rol de central i lateral esquerre, però ara tot sembla haver canviat.

Marcos Alonso no té equip i el seu futur sembla estar més a l'aire que mai. Així ho ha reconegut el mateix Marcos Alonso en una trobada amb la premsa en el marc del torneig de l'ELA al Pula Golf de Mallorca.

"No sé ni on jugaré. Així que ara desconnectaré i esperem que aviat puguem tenir notícies", va explicar Marcos Alonso en aquest torneig benèfic.

El Barça no s'ha acostat a Marcos Alonso per estudiar una possible renovació del lateral madrileny, per la qual cosa és clar que no entra als plans de Flick. Ara caldrà esperar que l'Atlètic de Madrid pugi o mogui fitxa per un Alonso que, de moment, sembla no tenir nou projecte esportiu per a l'any que ve.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: