Un jove futbolista amb l'uniforme del FC Barcelona apareix en primer pla, amb l'escut del club al fons sobre un fons rosa.
FUTBOL

Mika Faye, adeu definitiu al Barça, Joan Laporta ja fitxa el seu substitut: ve gratis

El defensa central Mika Faye no seguirà al Barça i així ho confirma l'últim gran fitxatge gratis de Joan Laporta

El Barça de Joan Laporta ja ha pres una decisió definitiva amb relació al futur del defensa central senegalès Mika Faye. Faye, que va arribar al Barça durant el mercat de fitxatges passat, no ha arribat a debutar amb el primer equip del Barça, però el seu valor de mercat ha crescut considerablement. El Barça ha rebut diverses ofertes per Mika Faye i el club culer, encapçalat per Joan Laporta, ha decidit tancar la venda per poder fitxar un altre crac totalment gratuït.

Joan Laporta sap que el Barça està obligat a vendre per poder tornar a fitxar i la venda de Mika Faye és beneficiosa per a totes les parts implicades a l'operació. El jove defensa central senegalès gaudirà de minuts a un altre club de primera línia mundial i el Barça, que va pagar uns 2 M€ per ell, ingressarà uns 15 M€ aquest estiu. L'operació està molt a prop de tancar-se i així ho confirma l?últim gran moviment de Joan Laporta, que ha tancat el fitxatge d'un jove crac mundial totalment gratis.

Mika Faye escalfant durant un partit del FC Barcelona

La decisió està presa: Mika Faye no seguirà al Barça i Joan Laporta ja treballa per moure fitxa, ja que vol lligar una altra jove promesa perquè treballi amb Flick. El Barça espera treure uns 15 M€ per Mika Faye, encara que la primera oferta pel jugador, oferta pel Porto portuguès, no supera els 10 M€ segons va avançar 'Bar Canaletes'. El Barça, amb els diners ingressats per Mika Faye, té l'objectiu de reforçar altres posicions, però Joan Laporta també ha confirmat el fitxatge d'un nou central molt prometedor.

Mika Faye fa les maletes i se'n va del Barça, Joan Laporta fitxa un altre crac mundial per 0 M€

Joan Laporta no s'amaga i reconeix, de manera privada, que la venda de futbolistes serà clau per facilitar l'arribada de cares noves. En aquesta línia, el Barça ja sap que una altra de les grans claus serà la inclusió de diversos talents actuals a la dinàmica del primer equip culer de Hansi Flick. Una de les opcions que es contemplaven era la pujada del central senegalès Mika Faye, però Joan Laporta ha decidit fer caixa amb el senegalès i fitxar un altre gran central.

Mika Faye va arribar al Barça provinent de la Segona Divisió de Croàcia i la seva adaptació al filial ha estat realment bona, però no tot s'hi val per al capdavant Joan Laporta. El Barça voldria comptar amb Faye, però sent que el defensa està jugant les seves cartes i que, per tant, segueix buscant ofertes per sortir del club culer aquest mateix estiu. En aquesta línia, el Barça ja s'ha posat les piles i ha tancat la venda de Mika Faye per, posteriorment, incorporar un altre gran central totalment gratuït.

Joan Laporta confiava molt en Mika Faye, però s'ha adonat que els agents li estan oferint per mitja Europa. El president del club culer s'ha cansat de treballar amb un Faye que tampoc no ha acabat de convèncer del tot en relació amb el que ofereix sobre el terreny de joc. La venda de Mika Faye està confirmada, igual que també ho està el nou fitxatge de Joan Laporta: arriba de franc al Barça per ocupar el rol del senegalès Mika Faye.

Mika Faye, adeu definitiu al Barça, Joan Laporta ja fitxa el seu substitut: ve gratis

La venda de Mika Faye està confirmada, de manera que el senegalès dirà adeu al Barça després d'una temporada completada sota la tutela de Rafa Márquez al filial culer. Joan Laporta ja confirma que l'adeu és definitiu i ho fa, en part, assegurant que el Barça ja té un altre gran central a la cartera de nous fitxatges bomba. Mika Faye no ha debutat amb el primer conjunt culer, però abandonarà el Barça deixant uns 15 M€ que el Barça farà servir per reforçar altres posicions més debilitades.

Joan Laporta ja té recanvi o substitut per a Mika Faye, que sortirà del Barça abans que finalitzi aquesta edició de l'Eurocopa. El Barça ja accelera per tancar la venda del senegalès, que fitxarà, probablement, pel Porto portuguès. Joan Laporta també ha posat les piles i ha tancat un fitxatge sorprenent per substituir Faye, que deixarà uns beneficis nets de 13 milions d'euros.

Futbolistes com Alexis Olmedo o Alfredo Rodríguez, de només 14 anys, són opcions vàlides per a un Joan Laporta que ja treballa a buscar reemplaçament per a Mika Faye. Ara bé, Joan Laporta ha volgut anar més enllà i ha tancat el fitxatge de Hafiz Gariba, un central de tan sols 17 anys que començarà jugant al Juvenil A. Gariba arribarà de franc al Barça, és un central corrector i molt contundent i, pel seu perfil és comparable a Mika Faye.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: