Ilkay Gündogan, futbolista del Barça i de la Selecció d'Alemanya, en primer pla amb una imatge on apareix el logo de l'Eurocopa 2024.
FUTBOL

Ilkay Gündogan deixa clar quin fitxatge necessita el Barça després del gol a l'Eurocopa

El migcampista alemany està brillant en aquesta Eurocopa i ja deixa clar quin fitxatge necessita tancar el Barça

El Barça treballa en la planificació de la temporada que ve i, com no podia ser d'una altra manera, ho fa amb la vista posada en el que passa a l'Eurocopa. De moment són poques les sorpreses, però la veritat és que el Barça està quedant aclaparat amb el nivell de joc d'Ilkay Gündogan, un dels puntals d'Alemanya. Gündogan ja va quallar una temporada excelsa a Can Barça, però als 33 anys continua sent un crac mundial decisiu també decisiu amb relació als campionats de seleccions oficials.

De fet, aquests primers partits de l'Eurocopa estan servint perquè Gündogan, amb contracte en vigor amb el Barça, demostri i marqui el full de ruta del club aquest estiu. En aquest sentit, el Barça, liderat per l'alemany Hansi Flick, vol reforçar el mig del camp i ho farà després d'observar quin és el paper més destacat de Gündogan. Sota la tutela de Xavi, Gündogan va actuar com a pivot posicional i, obligat per la falta d'efectius, va haver de treballar a la base, cosa que el va allunyar del seu gran talent.

Ilkay Gündogan reposa assegut a la banqueta mentre mira a un costat

Amb tot això, Hansi Flick ja ha captat el missatge d'Ilkay Gündogan, que porta un gol i dues assistències en dos partits d'Eurocopa 2024 amb Alemanya. El Barça haurà de fitxar el millor soci d'Ilkay Gündogan i, per poder-ho aconseguir, comptarà amb l'ajuda i amb el suport del migcampista teutó, enamorat de la Ciutat Comtal. Hansi Flick compta amb Ilkay Gündogan i, a més, ja li ha promès que jugarà on més li agrada i acompanyat d'un company que és el millor soci a l'Eurocopa.

Ilkay Gündogan brilla a l'Eurocopa i proposa un fitxatge galàctic per al Barça: "Està a tocar de ser real..."

Gairebé 12 mesos després, el Barça continua tenint el mateix objectiu: fitxar un migcampista que estigui a punt per competir i que, per descomptat, s'ajusti a la situació financera del club. Després de mesos de rastreig, Flick sembla que ja hauria trobat el perfil i que, per tant, ja hauria tancat el fitxatge d'una nova gran estrella europea. Ilkay Gündogan el coneix molt bé i ja hauria posat molt de part seva per tancar el que podria ser un dels fitxatges sorpresa de l'any al Barça.

Així, després d'observar el Barça, Hansi Flick ha extret una conclusió clara i pràcticament definitiva: cal fitxar sí o sí durant aquest proper mercat de fitxatges d'estiu. Joan Laporta ja ho sap i, davant aquesta afirmació, entén que tots els esforços econòmics aniran destinats a trobar el nou Sergio Busquets. Flick busca un perfil similar i, segons sembla, ja l'hauria trobat a Alemanya, en part gràcies a l'ajuda de l'interior Ilkay Gündogan.

Gündogan té corda per a estona i així ho està demostrant en aquesta Eurocopa amb la selecció del seu país. El migcampista teutó està sent decisiu en aquests dos primers partits d'Eurocopa 2024, en què ha deixat 2 assistències i un gol per segellar el passi a vuitens. El Barça compta amb Ilkay Gündogan i, per descomptat, vol envoltar-lo de molt de talent que l'ajudi a destacar tant o més com ho fa amb Alemanya a l'Eurocopa.

Ilkay Gündogan deixa clar quin fitxatge necessita el Barça després del seu gol a l'Eurocopa

Després de mesos d'observació des de la barrera, Hansi Flick, el nou entrenador del Barça, té clar que tots els esforços econòmics han d'anar en una mateixa direcció. L'alemany vol que el Barça es reforci, però, sobretot, vol que ho faci amb sentit i per millorar substancialment la capacitat competitiva del bloc culer actual. Amb això, Hansi Flick ha parlat amb Ilkay Gündogan per assegurar-se que el Barça arribi a temps per tancar un fitxatge d'època i que pot ser una bomba.

L'objectiu estava clar i el Barça ja estaria per la tasca de complir-lo amb un nou fitxatge sorpresa. Un fitxatge que s'hauria tancat gràcies a la col·laboració d'Ilkay Gündogan, migcampista alemany del Barça que coneix a la perfecció el perfil de jugador en qüestió. I és que Ilkay Güngodan, que està brillant a l'Eurocopa ocupant un rol molt més ofensiu, ha demostrat que el Barça ha d'anar amb tot a buscar Joshua Kimmich.

Joshua Kimmich juga al Bayern de Munic, club amb què té contracte fins al 2025. El Barça vol un pivot defensiu i, si pot ser, ho vol fitxar durant aquest estiu vinent. No serà fàcil pel poc marge salarial, però al club culer confien que la voluntat del jugador i la pressió d'Ilkay Gündogan siguin claus per tancar el fitxatge.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: