El central senegalès Mika Faye, en una foto amb l'escut del FC Barcelona, el club de futbol actual.
FUTBOL

Mika Faye envia un missatge i el Barça respon amb un fitxatge: gratis i ja pot jugar

El central del filial culer aprofita les xarxes per llançar un missatge enigmàtic i el Barça ja respon fitxant gratis

El Barça ja ha arrencat la seva aventura al proper mercat de fitxatges d'estiu i, per tant, Joan Laporta ja comença a treballar estudiant tots els escenaris possibles i existents. A Can Barça estan molt decebuts amb el final de temporada del primer equip culer i, per tant, el president, Joan Laporta, vol anar al mercat per reforçar diverses línies. En aquest sentit, el Barça vol contemplar tots els escenaris que hi ha hagut i per haver sabut que, una vegada més, tocarà estirar enginyeria financera per poder tancar diversos tractes.

Joan Laporta no s'amaga i reconeix, de manera privada, que la venda de futbolistes serà clau per facilitar l'arribada de cares noves. En aquesta línia, el Barça ja sap que una altra de les grans claus serà la inclusió de diversos talents actuals a la dinàmica del primer equip culer de Xavi Hernández. Una de les opcions que es contemplaven era la pujada del central senegalès Mika Faye, que encara no ha debutat amb la primera plantilla que dirigeix Xavi Hernández.

Mika Faye estava a prop de poder fer els primers passos com a futbolista del primer equip, però ara tot podria haver canviat per culpa d'un enigmàtic missatge en xarxes socials. El Barça vol millorar el seu equip, però vol fer-ho comptant amb futbolistes al servei del combinat i que, de manera real, honesta i sincera, vulguin vestir els colors del club. En aquest sentit, Mika Faye tenia opcions de ser una de les alternatives per a la defensa, però ara tot podria haver canviat: exigeix minuts i el Barça respon fitxant totalment gratis.

Mika Faye segueix sense debutar i exigeix minuts: Joan Laporta no ho entén i tanca un altre fitxatge gratis per al Barça

La situació de Mika Faye al Barça és més aviat rocambolesca avui dia. Tot i que l'equip de Xavi ja no es juga res esportivament parlant, Faye no ha gaudit de minuts amb els grans i el futbolista no els ho explica. Davant aquesta tessitura, el defensa central senegalès, habitual als esquemes del Barça Atlètic de Rafa Márquez, ha publicat un enigmàtic missatge en xarxes que no ha deixat indiferent ningú.

Mikayil Faye en primer pla mentre salta al camp amb el FC Barcelona

Mika Faye vol jugar al primer combinat culer, però Joan Laporta no està disposat a entrar en cap mena de xantatge i, per tant, ja hauria tancat un fitxatge gratis. El Barça comptava amb Faye, però ara tot podria haver canviat tot i que des del club culer es vulgui intentar edulcorar o camuflar. I és que les paraules de Faye, publicades en una història d'Instagram, no han agradat res al Barça, on ja s'han mogut per fitxar el reemplaçament de Faye.

El central senegalès va arribar al Barça provinent de la Segona Divisió de Croàcia i la seva adaptació al filial ha estat realment bona, però no tot s'hi val per al capdavant Joan Laporta. El Barça voldria comptar amb Faye, però sent que el defensa està jugant les seves cartes i que, per tant, segueix esperant a debutar per pujar la cotització i sortir del club. En aquesta línia, el Barça ja no descarta res, ja que sap que Mika Faye té mercat i que Deco ja té lligat al seu reemplaçament per al primer conjunt culer.

Mika Faye envia un missatge i el Barça respon amb un fitxatge: gratis i ja pot jugar

El Barça ja treballa de manera intensa en la preparació de l'assalt al proper mercat de fitxatges d'estiu. No serà un mercat estival senzill, ja que, més enllà de preparar el marge salarial per a les arribades, s'haurà de dir adéu a diversos futbolistes importants dins de l'organigrama del club. Un dels que en podria sortir, per més que des del Barça es vol amagar, és la perla africana del Barça Atlètic, Mika Faye.

Per si no fos poc, Faye, cansat d'esperar, ha llançat un missatge en xarxes en què afegia la frase següent: "La paciència és acceptar amb calma que les coses arriben en un moment diferent del que esperaves". D'aquesta publicació es pot extrapolar que el senegalès, decebut amb la seva situació, esperava que la seva situació a Can Barça fos diferent. A més, per si no n'hi hagués prou, Faye ja sap que el Barça, davant les seves formes, pensa a introduir en dinàmica del primer equip altres futbolistes formats a la Masia.

Mika Faye escalfant durant un partit del FC Barcelona

Futbolistes com Alexis Olmedo o Alfredo Rodríguez, de només 14 anys, són opcions vàlides per a un Joan Laporta que ja treballa a buscar reemplaçament per a Mika Faye. Al Barça consideren que el central està jugant les cartes i que, en conseqüència de la seva poca participació, aspira a fitxar per un altre gran club d'Europa aquest proper mercat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: