L'actual director esportiu del Barça, Deco, en primer pla amb una foto de fons on apareix l'escut del FC Barcelona.
FUTBOL

S'acomiada del Liverpool per fitxar gratis pel Barça: Deco sorprèn i ho aconsegueix

Un crac mundial dirà adeu al Liverpool per fitxar gratis pel Barça després de la sorprenent oferta de Deco

El Barça 2024-2025 ja comença a rodar i, per tant, Deco no para de treballar de manera incansable perquè el club que presideix Joan Laporta pugui assolir tots els seus objectius. El Barça, capitanejat per Hansi Flick, té diversos grans propòsits de mercat, però és cert que Deco s'ha avançat de forma sorprenent i ha tancat un fitxatge descomunal. L'actual director esportiu portuguès té la difícil missió de superar Mateu Alemany, però la veritat és que Deco s'està movent bé i té un gran fitxatge.

I és que un crac mundial que fa diverses temporades que és a l'elit del futbol s'acomiadarà del Liverpool per fitxar gratis pel Barça de Hansi Flick. Així ho espera poder confirmar el mateix Deco, que està a un passat de coronar-se amb un fitxatge d'època i totalment gratuït. El Barça actual haurà d'estirar enginyeries financeres per poder fitxar al mercat de fitxatges d'estiu, però Deco està disposat a tot i, a més, té diverses sorpreses preparades.

Muntatge de Deco primer pla

El Barça ja ha arrencat a planificar la temporada que ve i, com era d'esperar, també està acabant de definir el seu full de ruta per incórrer al mercat de fitxatges. Amb l'arribada de l'entrenador alemany Hansi Flick, el Barça patirà molts canvis, alguns dels quals poden afectar, de ple, figures que estaven molt còmodes amb Xavi Hernández. Deco té clar que serà vital executar diversos canvis, però els principals afectaran la defensa del primer equip culer, que es reforçarà amb un futbolista de talla mundial.

Deco fa els deures i aconsegueix fitxar un crac mundial totalment gratis: "Impossible..."

El Barça, amb Deco com a principal ideòleg, ja ha signat la sentència de diversos dels laterals primer conjunt culer i el motiu és més que evident avui. Deco ha tancat un fitxatge bomba totalment gratis, que arribarà al Barça amb la carta de llibertat sota el braç un cop acabat el contracte amb el Liverpool anglès. El Barça continua treballant per reforçar la seva plantilla i un dels flancs a retocar és el dels laterals, els quals seran millorats amb un fitxatge estratègic de Deco.

Igual que Xavi, ja destituït com a entrenador principal de l'equip, Hansi Flick considera que dur a terme uns quants canvis dràstics serà imprescindible per poder millorar substancialment. Deco ja ha comunicat al tècnic teutó que acudir al mercat de fitxatges serà complicat, però Flick vol que els canvis arribin, almenys amb el fitxatge d'un crac. Parlem d'un futbolista top i totalment diferencial i que, per si no n'hi hagués prou, arribaria al Barça després d'abandonar el Liverpool anglès per ser titular des del minut u.

Deco té molt complicat igualar i superar Mateu Alemany, però amb aquest fitxatge podria fer història a Can Barça, ja que és una cosa sorprenent i més que inesperada. Deco vol que el Barça torni a ser molt competitiu i, per tant, sap que executar diversos moviments de mercat serà imprescindible, especialment per millorar posicions sense tants recursos actualment.

S'acomiada del Liverpool per fitxar gratis pel Barça: Deco sorprèn i ho aconsegueix

Fa temps que el Barça busca, al mercat de fitxatges, un lateral dret diferencial que pugui elevar i molt el nivell del grup actual. En etapes anteriors es van intentar diversos fitxatges, però el fracàs va ser absolut i ara Deco vol revertir-lo. I ho vol fer confirmant un fitxatge totalment gratis per al nou Barça de Hansi Flick, que arrencarà LaLiga EA Sports a l'agost i al camp del València CF.

Sense tenir gaire clar el futur de Joao Cancelo, el Barça ja treballa per assegurar-se el fitxatge d'un crac mundial que s'acomiadaria del Liverpool per treballar amb Flick. Parlem, més concretament, del lateral anglès Trent Alexander-Arnold, de 25 anys i habitual al Liverpool. Alexander-Arnold acaba contracte amb el Liverpool el juny del 2025 i Deco ja s'ha acostat al seu entorn per temptejar un moviment que seria molt interessant per al Barça.

Trent Alexander-Arnold arribaria totalment de franc al Barça i ho faria, com és obvi, amb la carta de llibertat sota el braç. Deco vol confirmar el seu fitxatge els propers dies, per la qual cosa serà imprescindible tancar un preacord privat entre el Barça i el jugador. S'acomiada del Liverpool per fitxar de franc pel Barça: Deco sorprèn i aconsegueix tancar el fitxatge del crac anglès Trent Alexander-Arnold.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: