Jules Koundé amb la caputxa posada mentre està assegut a la banqueta

FUTBOL

Jules Koundé, un fix per a Xavi Hernández amb 3 grans ofertes sobre la taula

Xavi insisteix en la continuïtat de Jules Koundé després de conèixer l'interès de diversos clubs de la Premier

La versió defensiva del Barça aquesta temporada està provocant una pluja torrencial de crítiques als seus defensors. Els números confirmen que l'equip de Xavi Hernández ha perdut molta solvència en aquesta parcel·la, una de les grans cartes en els èxits del curs 2022/23 passat. El Barça, a hores d'ara, quan encara resten 12 jornades, ja ha rebut a LaLiga més gols, 34, que en tota la passada edició de la competició, 20.

Per a més inri, és l'equip que més gols ha encaixat entre els 9 primers classificats a la taula i dobla les xifres del Reial Madrid (16). Aquesta estadística demostra de manera ferma que alguna cosa falla. I la realitat és que ni Jules Koundé ni Ronald Araújo mostren la mateixa contundència que l'any passat.

El que més retrets ha rebut ha estat, sens dubte, Jules Koundé. El gal no acaba de convèncer la parròquia, que sol·licita amb deler la seva sortida. Així i tot, Xavi Hernández s'ha convertit en el seu gran valedor i no es planteja treure'l dels seus dibuixos habituals.

Jules Koundé, un fix per a Xavi

Des que van sonar les 12 campanades i va començar el 2024, només hi ha hagut dos futbolistes que han disputat tots i cadascun dels minuts amb el Barça. Són Jules Koundé i Frenkie de Jong. Tots dos han estat partícips també en les dues primeres eliminatòries coperes davant de rivals de menor entitat (Barbastro i Unionistas de Salamanca).

Jules Koundé s'ha pogut lucrar en certa manera de la lesió de llarga durada d'Alejandro Balde. Des d'aquell moment, Joao Cancelo ha passat al lateral esquerre i el francès ha estat habitualment el que ha ocupat el lateral dret. De fet, ha habitat aquesta demarcació en 11 dels 14 duels del Barça disputats aquest 2024.

Malgrat els registres negatius que estan llastant el Barça aquesta campanya, Xavi no deixa de confiar en Jules Koundé. Això sí, la marxa del tècnic egarenc a final de temporada ho pot canviar tot i pot suposar una sortida del francès. Davant d'aquesta tessitura, ja hi ha tres grans clubs de la Premier League que el tenen a la seva agenda.

Jules Koundé enamora la Premier League

Diversos mitjans anglesos informen que Chelsea, Arsenal i Newcastle United pretenen intentar dur a terme el fitxatge de Jules Koundé l'estiu que ve. El jugador, en principi, no té pensat abandonar el Barça, però una bona oferta per part d'algun d'aquests clubs podria suposar un gir de 180° en el seu futur.

El més interessat de tots és el Chelsea, que ha estat interessat en ell diversos mesos. Els Blues el contemplen com la millor opció per suplir un Thiago Silva, que podria abandonar Londres quan s'acabi aquest curs.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: