Xavi Hernández amb cara d'ensurt amb bitllets de 500 euros al fons

FUTBOL

El mercat de fitxatges truca a Xavi Hernández, 2 ofertes en deixar el FC Barcelona

Tot i haver obtingut grans resultats, l'entrenador català ha decidit marxar del Barça i el seu futur encara és en l'aire

Xavi Hernández va anunciar fa poc més d'un mes que deixaria el FC Barcelona a final de temporada. Creu que no és la solució que el Barça necessita i ha decidit fer un pas al costat en finalitzar l'actual temporada. Ha perdonat part dels diners que se li deuen i se'n rescindeix el contracte, que estava vigent fins a 2025.

Malauradament, hi ha molta gent que s'oblida de tot allò que ha aconseguit des que va arribar i no han parat d'esclatar contra ell. La pressió mediàtica és molt gran i, en lloc de donar-li suport, no han parat de criticar-lo. Fins i tot Ronald Koeman va dir, en una roda de premsa, que entenia Xavi Hernández, que la pressió que genera l'entorn del Barça és gran.

Xavi Hernández a Barcelona
On acabarà Xavi Hernández? | FC Barcelona

Xavi Hernández té diverses opcions

Xavi Hernández va venir en aquell que era, molt probablement, el pitjor moment de la història del FC Barcelona. El Barça passava per una època molt mala per problemes econòmics causats per l'antiga directiva. Xavi Hernández va pagar 2,5 milions d'euros de la seva butxaca per poder entrenar el Barça, i això diu molt d'ell i del seu amor pel club.

Però, com s'ha dit anteriorment, sembla que molta gent no n'ha tingut prou amb tot això; han aconseguit esgotar Xavi Hernández. A més, ha assolit moltes coses amb només 3 temporades que porta dirigint el Barça. El primer any, va fer que els blaugranes passessin del novè lloc al segon a LaLiga; i, el segon any, va guanyar aquesta competició i la Supercopa d'Espanya.

Des de començaments de competició aquest any, ha aconseguit que estiguem entre el segon i el tercer lloc, que no està gens malament. Però la seva sortida és segura i hi ha equips que l'estan seguint de prop, com ara els de l'Aràbia Saudita, el Bayer Leverkusen o el Borussia Dortmund. Sembla que l'Aràbia està descartat, cosa que deixa els de la Bundesliga com a favorits.

Xavi Hernández agrada molt a la Bundesliga

Es diu que Xavi Hernández no vol anar-se'n a un equip que no estigui en una de les 5 grans lligues. Per tant, un equip com el Borussia Dortmund o el Bayer Leverkusen és ideal. En el cas del primer, l'entrenador actual no s'emporta bé amb diverses de les estrelles i això podria ser la seva sentència.

En el cas del segon, Xabi Alonso està despuntant i hi ha diversos equips de talla mundial com el Liverpool FC que s'hi han interessat. Això deixa les portes obertes a Xavi Hernández i és possible que el vegem en un altre conjunt la temporada que ve. Haurem de seguir molt de prop el tècnic català per no perdre'ns cap novetat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: