Frenkie de Jong i Jules Koundé

FUTBOL

Jules Koundé defensa Frenkie de Jong i afirma que la premsa menteix

El francès ha atès els mitjans després de l'empat dels blaugranes davant del Napoli (1-1) i ha parlat sobre les paraules del neerlandès

El Barça ha empatat contra el Napoli (1-1) a l'anada dels vuitens de la Champions i tot es decidirà al partit de tornada. L'equip de Xavi Hernández ha començat bé i ha generat ocasions de sobres per anar al descans per davant al marcador, però la falta d'enganxada latent durant tota la temporada també ha aparegut a l'Estadi Diego Armando Maradona.

El quadro blaugrana s'ha avançat al marcador amb un gol de Robert Lewandowski , que segueix de dolç i ha vist porta per quart partit consecutiu. Tot i això, Osimhen ha posat l'empat i Montjuïc dictarà sentència en tres setmanes.

Després del xoc, Jules Koundé ha atès els mitjans i ha parlat sobre el matx. El francès ha dit que està "decebut, és clar" pel resultat i la imatge que ha ofert el Barça a la gespa. "Hem fet un bon partit, sobretot a la primera part. Potser ens ha faltat una mica de paciència. A la segona tenim el gol de Robert que ens va bé i recompensa l'esforç. Una pena concedir aquest gol perquè hem controlat el partit ".

Jules Koundé dóna la raó a Frenkie de Jong

La prèvia del partit ha estat marcada per les paraules de Frenkie de Jong . El neerlandès va comparèixer en roda de premsa i va atiar durament la premsa. "La veritat és que últimament estic evitant, una mica emprenyat fins i tot amb el que escriu la premsa en general. Surten moltes coses que no són veritat. No ho puc entendre que alguns de vosaltres van dient mentides i no us faci una mica de vergonya" , va dir.

Preguntat per les declaracions, Jules Koundé no ha dubtat a donar suport al seu company. "Estic d'acord que (la premsa) diu mentides. En aquest sentit, té raó. Ha necessitat expressar-ho i té raó, moltes vegades surten coses que no són veritat".

Sobre el resultat, Jules Koundé ha dit que "no és dolent un empat fora de casa, però que "pel partit i les ocasions sortim decebuts". Preguntat per l'atac del Napoli, que comptava amb Osimhen i Kvaratskhelia com les principals amenaces ofensives , el francès ha valorat de manera positiva l'actuació de l'equip per defensar-los.

En particular, Jules Koundé ha estat molt bé contra el georgià, a qui ha contingut i ha limitat molt bé. El central ha declarat que “hem fet bona feina perquè no han generat gaire. Sabem la qualitat d'aquests jugadors i és una cosa que cal valorar”.