Jules Koundé aplaudeix mentre mira a un costat

FUTBOL

Jules Koundé sorprèn i Deco podria endarrerir el fitxatge del seu substitut

El francès era a la corda fluixa, però els culers podrien donar-li una segona oportunitat gràcies al partit d'ahir

Jules Koundé va ser un dels jugadors més importants la temporada passada. De fet, va formar part d'un de les millors duples d'Europa: ell i Ronald Araújo. Aquesta temporada, malauradament, no està tenint el protagonisme que va tenir i això ha generat molts dubtes.

El francès no havia mostrat un bon nivell fins al matx d'ahir, que es va disputar el partit contra el Getafe CF. Hi ha molta gent que ja està demanant la venda, ja que el Barça podria ingressar més de 60 milions. Però, per sort per al francès, el partit d'ahir pot haver concedit una pròrroga a Barcelona, deixant Deco descol·locat.

Jules Koundé es salva per la mínima

Quan Jules Koundé jugava al Sevilla FC, va rebre una trucada de Pep Guardiola, que estava interessat a incorporar-lo al seu equip. El francès li va dir que no tenia pensat moure's d'Espanya, i per això l'oferta va quedar aquí. Ara que el francès havia baixat el nivell, molta gent estava alerta per si el Manchester City tornava a l'aguait i Deco acceptava.

Per sort per a Jules Koundé, ahir va jugar molt bé al lateral dret. Va participar activament en defensa i, a més, va donar l'assistència d'un dels gols; va fer un partit per recordar. Tot i no agradar-li jugar de lateral, ahir va estar molt encertat i va ser crucial en la victòria de l'equip.

Xavi Hernández va optar per jugar amb 2 carrilers, Raphinha i Joao Cancelo. Això va deixar Pau Cubarsí al centre de la defensa, Jules Koundé al lateral dret i Ronald Araújo a l'esquerre. Això va fer que els carrilers poguessin estar més pendents de l'atac i, per tant, generar més perill.

Deco podria donar-li una segona oportunitat

Deco ha de fer alguna venda important si vol mantenir el Fair Play 1/1. I, per la situació econòmica actual del club, ho haurà de fer. No es poden permetre que el Fair Play empitjori de cap de les formes, això condemnaria encara més l'entitat catalana.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Jules Koundé ha estat un dels que més se n'esperava la venda, però si ara torna al seu nivell real, no se'l pot tocar. El francès, si rendeix bé, pot ser un dels jugadors més determinants, i així ho vam veure l'any anterior. Per aquesta mateixa raó, caldrà seguir molt de prop Deco; veurem si ho convenç.